Vloergoten

Vloergoten kopen voor op kantoor? De mooiste manier om kabels weg te werken, terwijl je die gewoon over de vloer door de ruimte kunt laten lopen. Bovendien houd je de kabels automatisch bij elkaar, zodat die gelukkig geen eigen leven meer kunnen gaan leiden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wil je het kantoor netjes inrichten en daarbij ook de belangrijke kabels wegwerken? Bescherm ze met de vloergoten, waarmee je er ondertussen voor zorgt dat je daar niet meer per ongeluk over kunt struikelen.

Voor 4 tot meer dan 10 kabels

Je hebt de keuze uit verschillende kantoor-vloergoten. Dus zoek je een model voor bijvoorbeeld 4 kabels, voor 5 kabels, voor 8 kabels of voor meer dan 10 kabels? Binnen ons brede assortiment vind je de goot waar je naar op zoek bent, zodat je daar op kantoor gebruik van kunt maken.

Bovendien heb je de keuze uit modellen in aluminium of kunststof, bijvoorbeeld om dit af te stemmen op de rest van de kantoormeubelen die je hebt staan. Vind online eenvoudig de vloergoten van goede kwaliteit waar je naar zoekt, die je met schroeven vast kunt zetten of gewoon neer kunt leggen.

Vloergoten kopen

Vloergoten kopen en er daarmee op kantoor voor zorgen dat je de kabels kunt aanvoeren of afvoeren? Of dat je die netjes weg kunt werken om er geen omkijken meer naar te hebben? Wij zorgen er met de horizontale kabelbegeleiding voor dat je daar op een goede manier gebruik van kunt maken.

En heb je vragen over de vloergoten die je daarvoor kunt gebruiken of wil je die samen met onze kantoormeubelen een keer komen bekijken? Kom naar onze showroom in Katwijk, waar we je er ook graag meer over vertellen.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01