X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Monitorarm voor 1 scherm

Monitorarm voor 1 scherm kopen? De ideale keuze op jouw bureau, dankzij een beugel die het scherm op precies de juiste plaats hangt. Stel het display in op de gewenste hoogte en op voldoende afstand van jouw gezicht.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dankzij de monitorarm kun je op een ergonomische manier werken, zodat je het langer vol kunt houden zonder vervelende pijntjes. Daarnaast houd je jouw bureau mooi leeg. De beugel helpt je voldoende ruimte te maken voor belangrijke documenten en andere spullen, zodat je die in voldoende mate kwijt kunt.

Beugel voor op het bureau

Zoek je een beugel voor op het bureau, waarmee je ervoor zorgt dat je een monitorarm kunt gebruiken? Ideaal om het scherm om te hangen, zodat je daar een los toetsenbord en een losse muis kunt gebruiken. Ruim jouw werkplek op een heel eenvoudige manier op en zorg er daarnaast voor dat je het display kunt verstellen als er iemand anders aan het bureau komt zitten. De monitorarm is op die manier de ideale keuze voor een flexplek.

Monitorarm voor 1 scherm kopen

Wil je een monitorarm voor 1 scherm kopen? Dat kan eenvoudig online, dankzij de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment, waar we je bovendien uitstekend over kunnen adviseren. Wij leggen je uit waar je op moet letten en hoe je hier op kantoor op een zo goed mogelijke manier gebruik van kunt maken.

Vragen over onze monitorarmen voor 1 scherm, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01