ARBO geschikte bureaustoelen

De ARBO bureaustoel voldoet netjes aan de belangrijke standaard en voorwaarden daarvoor. Zorg voor een ergonomisch goede werkhouding met een bureaustoel die netjes aan de ARBO-wetgeving voldoet. Bekijk de stoelen online en bij ons in de showroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De ARBO-wet bureaustoel voldoet netjes aan de richtlijnen, zodat je volgens de ARBO regels aan het bureau kunt zitten. Bekijk de bureaustoelen met diverse instelmogelijkheden, net als de rest van ons uitgebreide assortiment.

ARBO-wet en de bureaustoel

De ARBO-wet is duidelijk over de bureaustoel en veel andere bedrijfsmiddelen, die moeten aan een aantal strikte voorwaarden voldoen. Wij zorgen er met de collectie ARBO-bureaustoelen voor dat je daar eenvoudig voor kunt zorgen, zonder dat je daar zelf veel omkijken naar heeft. Kies binnen de ARBO-wet een bureaustoel, voor jezelf of voor de collega’s om je heen.

Bekijk bovendien het complete assortiment bureaustoelen om buiten de ARBO bureaustoelen eenvoudig na te gaan wat er nog meer beschikbaar is. We zorgen er daarmee voor dat je het kantoor naar wens kunt inrichten, op basis van de ARBO-regels of aan de hand van de juiste kleuren en materialen.

ARBO bureaustoel kopen

De ARBO-bureaustoel kun je eenvoudig online kopen of bestellen, we maken de verzending vanuit onze voorraad in orde. Liever even op de stoelen komen zitten om na te gaan hoe het voelt om aan de ARBO-wet te voldoen met een bureaustoel? Kom dan naar onze showroom, dan zetten we een paar modellen voor je klaar om de bureaustoelen stuk voor stuk uit te proberen.

Vragen over de ARBO-bureaustoel of de eisen waar die aan moet voldoen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01