Stoel wielen

Het kan gebeuren dat je bureaustoel de verkeerde wieltjes heeft, bijvoorbeeld harde wielen, terwijl je zachte wielen of soft wielen nodig hebt. Daarbij vormen de bureaustoel wieltjes een kwetsbaar onderdeel van de stoelen en zijn na verloop van tijd aan vervanging toe. Dankzij een uitgebreide collectie nieuwe stoelwielen kun je die eenvoudig online uitzoeken of bij ons in de showroom komen uitproberen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Je kunt op die manier de wieltjes van een bureaustoel vervangen, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat die weer soepel rijden of die geen schade meer toebrengen aan de gebruikte vloerbedekking. De verschillende bureaustoel wieltjes zijn zowel online als bij ons vanuit de showroom beschikbaar.

Wieltjes bureaustoel vervangen

Het is heel eenvoudig om de wieltjes van een bureaustoel te vervangen, het is daarvoor voldoende om een nieuwe set te kopen, de oude los te draaien en de nieuwe te monteren. Bekijk bijvoorbeeld de zachte, de harde en de stroomgeleidende varianten van de stoelwielen, afhankelijk van waar je specifiek naar op zoek bent.

Heb je een van de nieuwe bureaustoelen bij ons uit het assortiment gezien en wil je die graag gebruiken, maar heb je er andere wieltjes bij nodig? Geen probleem, wij zorgen er met de verschillende stoelwielen voor dat je de juiste combinatie kunt maken. De bureaustoel wieltjes zorgen op die manier voor een wendbaar geheel, zonder dat er beschadigingen op de vloer ontstaan.

Stoelwielen kopen

De verschillende stoelwielen voor de bureaustoelen kun je online kopen. Dankzij de ESD anti-statische, multifunctionele en belast geremde bureaustoel wieltjes zijn er verschillende varianten verkrijgbaar en kun je de wieltjes van een bureaustoel vervangen op de manier die je voor ogen hebt.

Vragen over een van de soorten stoelwielen? Neem contact met ons op of kom de bureaustoel wieltjes bij ons in de showroom bekijken.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01