Opbouw dozen

Opbouw dozen bestellen? De makkelijkste manier om stroom en andere stekkers aan te sluiten, zonder de noodzaak om iets in te bouwen. Je leg de dozen makkelijk op de grond, op het blad van het bureau of op een andere plek waar dat goed uitkomt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Binnen ons brede assortiment kies je bijvoorbeeld voor opbouwdozen voor stroom, net als voor CAT6, voor HDMI en USB. Zo zorg je ervoor dat je alles aan kunt sluiten, met voldoende plek voor iedere stekker die belangrijk is. En wil je meerdere dozen met elkaar combineren? Ze passen netjes naast elkaar, voor een professionele opstelling met voldoende capaciteit.

Met een bladklem

De opbouw dozen kun je natuurlijk op de grond, op een kast of op een andere vlakke ondergrond plaatsen. En wil je er op het blad van het bureau voor zorgen dat je daar goed gebruik van kunt maken? Dankzij de bladklemmen is ook dat geen probleem.

Bevestig de dozen stevig op het blad en zorg er daarmee voor dat je iedere stekker eenvoudig kunt aansluiten. De opbouwmodules zijn goed van kwaliteit en zitten stevig vast, zodat je daar onbezorgd en zonder omkijken goed gebruik van kunt maken.

Opbouw dozen kopen

Opbouw dozen kopen als accessoires om het kantoor mee in te richten? Het is de juiste aanvulling op alle kantoormeubelen en de apparatuur die je hebt staan, zodat je daar op een goede manier gebruik van kunt maken.

En twijfel je over de opbouw dozen of over de manier waarop je daar gebruik van kunt maken? Stel ons je vragen of kom langs bij ons in de showroom in Katwijk. Daar laten we je graag zien hoe het werkt en kunnen we je natuurlijk meer over de dozen vertellen.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01