X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Bureau scheidingswanden

Scheidingswanden helpen de beschikbare ruimte te verdelen en daarmee afzonderlijke werkplekken of ruimten te creëeren. Je kunt eenvoudig online verschillende soorten scheidingswanden kopen, waarmee we ervoor zorgen dat je het kantoor of de ruimte kunt indelen op de manier die je voor ogen hebt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Je kunt de scheidingswanden en andere producten eenvoudig online bestellen, al nodigen we je daarvoor ook graag in onze showroom. We kunnen je daar de materialen laten zien en je hebt de mogelijkheid de diverse uitvoeringen met elkaar te vergelijken. Op die manier maak je eenvoudig de beste keuze, vooral wanneer je meerdere scheidingswanden wilt gebruiken om het complete kantoor in te richten.

Voorzetwand of bureauwand

Binnen de scheidingswanden zijn er verschillende modellen beschikbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om een geluiddempende voorzetwand of een voorzet bureauwand. De eerste keuze heeft heel duidelijke geluiddemping, waardoor het aan de andere kant rustiger werken is. De voorzet bureauwand is bekleed met wol voor een mooie zachte uitstraling en is beschikbaar in verschillende breedtematen.

Het is naast de nieuwe scheidingswanden die je kunt kopen ook de moeite waard om de gebruikte scheidingswanden te bekijken. Deze modellen zijn nog uitstekend van kwaliteit, maar zijn dankzij het eerdere gebruik voor een lager bedrag beschikbaar.

Online scheidingswand kopen

Uiteraard kun je eenvoudig online een nieuwe scheidingswand kopen, waarvan we de verzending vlot voor je in orde zullen maken. Wil je graag eens langskomen in de showroom om de materialen zelf te beoordelen en op basis daarvan een keuze te maken? Dat kan natuurlijk ook, we laten je graag de wanden en hun materialen zien.

Vragen over de scheidingswanden bij ons uit het assortiment of een van de andere producten die je kunt kopen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01