2 jaar garantie op kantoormeubelen

Kantoormeubelen met garantie kopen? We geven standaard 2 jaar garantie op alle meubelen die je bij ons koopt. Dat geldt voor de mooie nieuwe meubelen voor op kantoor, net als voor de gebruikte en tweedehands modellen. Je weet op die manier altijd zeker dat je kiest voor hoge kwaliteit, waar wij garant voor staan.

  • Tip: zeker weten dat de kantoormeubelen op de juiste manier in elkaar worden gezet? We bieden je gratis montage aan voor bijvoorbeeld bureaus en vergadertafels. Dat betekent dat je zeker weet dat je een goed product koopt dat we op een degelijke manier voor je in elkaar zetten.

Dankzij onze garantie voor nieuwe en gebruikte producten weet je zeker dat je kiest voor goede kwaliteit. Het zal daar nooit aan ontbreken, waardoor je lang plezier hebt van jouw aankoop of investering. Wij zorgen ervoor dat je op kantoor gebruik kunt maken van mooie meubelen, terwijl je daar ondertussen een scherpe prijs voor betaalt.

Soms kan het gebeuren dat er 1 jaar garantie bij een product staat. Dit betreft een fabrieksgarantie. Wij geven hier gewoon nog een jaar bovenop om de 2 jaar vol te maken!

Minimaal 2 jaar garantie: bij nieuw en gebruikt

Op alle aankopen die je online en bij ons in de showroom doet heb je standaard 2 jaar garantie. Dat geldt voor de nieuwe kantoormeubelen die je koopt, net als voor ons assortiment met gebruikte en tweedehands exemplaren. Bestel je een tweedehands bureaustoel, een gebruikte vergadertafel of andere meubelen om het kantoor in te richten? Dankzij 2 jaar garantie weet je zeker dat je kunt vertrouwen op goede kwaliteit.

Is er in de tussentijd toch een keer iets met de meubelen aan de hand? Geen zorgen, dan lossen we dat graag netjes voor je op. Geef ons aan wat er aan de hand is en maak bij voorkeur een paar foto’s. En lukt het niet om aan de hand daarvan te beoordelen wat er eraan kunnen doen? Dan komen we bij je langs of nodigen we je uit het meubel langs te brengen. We lossen het voor je op, waardoor jij eenvoudig gebruik kunt maken van de aangeboden garantie.

Tot wel 10 jaar garantie op kantoormeubelen

Al onze producten bieden standaard 2 jaar garantie. Toch is dat niet alles. Met een deel van het assortiment heb je recht op wel 10 jaar garantie. Dat betekent dat je 10 jaar lang gebruik kunt maken van het meubel, inclusief de garantie dat wij het oplossen als er een keer iets mee aan de hand is.

Bekijk de verschillende garantietermijnen bij de producten. Ze gaan bovendien vaak nog een stuk langer mee dan die termijn. Op die manier doe je een investering in nieuwe of gebruikte kantoormeubelen van goede kwaliteit. En is er helaas toch een keer wat aan de hand? Wij lossen het binnen de garantie voor je op, waardoor jij snel door kunt werken zoals je dat gewend bent.

Vragen over de geboden garantie, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01