X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

T-poot bureaus

Het T-poot bureau zorgt voor een maximale werkruimte, dankzij de plaatsing van de enkele poten in het midden van de zijkanten. Je hebt de keuze uit verschillende bureaus met een T-poot, verkrijgbaar met een onderstel in bijvoorbeeld aluminium, wit of zwart. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 61

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 61

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Het T-poot bureau is in een aantal gevallen in hoogste verstelbaar, zowel elektrisch, met een slinger als met een schroef-/ knopverstelling. Bekijk de diverse modellen of kom die bij ons uitproberen om een keuze te maken uit de verschillende bureaus met een T-poot.

Bureau met T-poot

De bureaus met een T-poot zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld beuken, donker eiken en lichtgrijs. We zorgen er met de verschillende kleuren voor dat je het kantoor eenvoudig opnieuw in kunt richten of dat je daar een geschikt T-poot bureau bij kunt zoeken.

Naast de bureaus ook op zoek naar bureaustoelen? Ons uitgebreide assortiment vormt een uitstekende keuze in combinatie met de verschillende T-poot bureaus, dankzij de grote beschikbare ruimte onder het bureau zijn ze zonder problemen te combineren.

T-poot bureau kopen

Het T-poot bureau kun je online kopen, door online door ons assortiment te bladeren en meteen te bestellen. Doe inspiratie op of maak je keuze, wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag. Liever even plaatsnemen aan de bureaus met een T-poot? Ook dat kan, gewoon bij ons in de showroom.

Meer weten over een van de bureaus met een T-poot of onze andere producten? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01