Product was successfully added to your shopping cart.

T-poot bureau

Het T-poot bureau zorgt voor een maximale werkruimte, dankzij de plaatsing van de enkele poten in het midden van de zijkanten. Je hebt de keuze uit verschillende bureaus met een T-poot, verkrijgbaar met een onderstel in bijvoorbeeld aluminium, wit of zwart. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Het T-poot bureau is in een aantal gevallen in hoogste verstelbaar, zowel elektrisch, met een slinger als met een schroef-/ knopverstelling. Bekijk de diverse modellen of kom die bij ons uitproberen om een keuze te maken uit de verschillende bureaus met een T-poot.

Bureau met T-poot

De bureaus met een T-poot zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld beuken, donker eiken en lichtgrijs. We zorgen er met de verschillende kleuren voor dat je het kantoor eenvoudig opnieuw in kunt richten of dat je daar een geschikt T-poot bureau bij kunt zoeken.

Naast de bureaus ook op zoek naar bureaustoelen? Ons uitgebreide assortiment vormt een uitstekende keuze in combinatie met de verschillende T-poot bureaus, dankzij de grote beschikbare ruimte onder het bureau zijn ze zonder problemen te combineren.

T-poot bureau kopen

Het T-poot bureau kun je online kopen, door online door ons assortiment te bladeren en meteen te bestellen. Doe inspiratie op of maak je keuze, wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag. Liever even plaatsnemen aan de bureaus met een T-poot? Ook dat kan, gewoon bij ons in de showroom.

Meer weten over een van de bureaus met een T-poot of onze andere producten? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.

Filter

T-poot bureaus

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 37 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 37 in totaal