Product was successfully added to your shopping cart.

Kruk

De kruk is een fijne werkstoel in verschillende situaties. Beschikbaar voor verschillende hoogten van het werkblad, om daar ergonomisch aan te kunnen werken met een prettige ondersteuning. Specifiek op zoek naar een taboeret of een kruk met hout? Wij zorgen er met de kruk als werkstoel voor dat je een keuze kunt maken uit een breed assortiment.

Bekijk de verschillende krukken voor in de werkplaats of elders, zoals in een laboratorium of op kantoor. De krukken zijn goed van kwaliteit en daarmee automatisch een heel degelijke keuze. Van een topmerk zoals Rodachair, om daarmee jaren vooruit te kunnen.

Kruk met hout

De kruk met hout heeft een mooie natuurlijke afwerking en is daarmee een goede keuze binnen een verder stijlvol interieur. De poot is uitgevoerd in bijvoorbeeld zwart of chroom, waardoor er een interessant contrast ontstaat op basis van degelijkheid en goede kwaliteit.

Bekijk zowel de kruk als werkstoel, net als de andere speciale werkstoelen die er beschikbaar zijn. We zorgen er met een assortiment nieuwe en gebruikte stoelen voor dat je eenvoudig inspiratie op kunt doen of je meteen nieuwe stoelen aan kunt schaffen.

Kruk werkstoel kopen

Een kruk als werkstoel kopen of specifiek benieuwd naar de kruk met hout? Bestel die online of kom naar onze showroom. We laten je de verschillende krukken daar graag zien. Probeer ze op je gemak uit en maak daar een keuze uit, zowel bij een klein aantal als een eventuele grote bestelling.

Vragen over de kruk voor op kantoor of in een andere bedrijfsomgeving? Neem contact op, dan vertellen we je graag meer over de kruk als werkstoel en andere specifieke toepassingen.

Filter

Kruk

Van hoog naar laag sorteren

   

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

12 artikel(en)