Product was successfully added to your shopping cart.

Hoge werkplaatsstoel

De hoge werkplaatsstoel is de ideale ergonomische keuze, beschikbaar in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld in beukenhout of extra zwaar, zodat de stoel goed op z’n plaats blijft staan. Bovendien zijn er werkplaatsstoelen in de vorm van een kruk beschikbaar, zowel nieuw als gebruikt.

Op die manier zorg je eenvoudig voor een hoge werkstoel, volledig naar wens op basis van de eigen voorkeuren. Bekijk bijvoorbeeld de modellen met een verstelbare rughoogte of kies juist voor een van de andere stoelen met een kantelrug. Op die manier is de hoge werkplaatsstoel goed geschikt om langere tijd op te werken.

Werkplaatsstoel: nieuw of gebruikt

De werkplaatsstoel is beschikbaar in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met of zonder armleggers. In de vorm van een kruk of op basis van bepaalde kleuren. Aan de hand daarvan kun je eenvoudig een keuze maken uit het brede assortiment hoge werkstoelen. We garanderen altijd de beste kwaliteit.

Dat geldt voor de nieuwe modellen, net als wanneer de werkplaatsstoel gebruikt is. Bekijk het complete aanbod met de verschillende speciale werkstoelen om ook de andere modellen te vergelijken en daar een keuze uit te maken.

Hoge werkstoel kopen

Een hoge werkstoel kopen voor in de werkplaats? Bekijk online de verschillende modellen of kom naar onze showroom. Je hebt daar de mogelijkheid om de werkplaatsstoelen uit te proberen en die met elkaar te vergelijken. Bekijk de modellen met een kantelbare rug of een verstelbare rughoogte, net als de kruk-modellen en andere uitvoeringen.

Vragen over de werkplaatsstoel, nieuw of gebruikt? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de diverse modellen. Net als over de rest van ons assortiment.

Filter

Hoge werkplaatsstoel

Van hoog naar laag sorteren

   

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

22 artikel(en)