Bureaustoelen

Online een nieuwe bureaustoel kopen, om de nieuwe werkplek ergonomisch en comfortabel in te richten? De stoel aan het bureau is een van de belangrijkste factoren op de werkplek, omdat we daar uren op doorbrengen. Bekijk ons assortiment nieuwe bureaustoelen, naast de gebruikte modellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 92

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 92

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Goede bureaustoel

Een goede bureaustoel laat zich eenvoudig aanpassen aan uw lichaam. Dat betekent dat de stoel dient aan te sluiten bij uw lengte en bijvoorbeeld uw bouw. Een goede bureaustoel voldoet netjes aan de ARBO-normen, waarbij in beginsel wordt uitgegaan van de EN-normering. Aanvullend adviseren we je graag over de meer uitgebreide NPR 1813-normering, zodat je kiest voor een goede bureaustoel die je uitstekend zal ondersteunen tijdens uw werkzaamheden.

Bureaustoel goedkoop kopen

De bureaustoel goedkoop kopen? Bekijk naast de nieuwe modellen dan in ieder geval ook de gebruikte bureaustoelen. Je vindt daar mooie kantoorstoelen of bureaustoelen in de aanbieding, waarmee we ervoor zorgen dat het binnen een beperkt budget toch goed mogelijk is om een degelijk en goede bureaustoel aan te schaffen.

Op zoek naar een goede bureaustoel voor thuis, gaming of een andere specifieke toepassing? De bureaustoelen zorgen bijvoorbeeld met de armleuningen en de mogelijkheid tot verstellen voor een fijne zithouding, van waaruit je uitstekend aan de slag kunt.

Vragen over een bureaustoel of over de normeringen die een goede ergonomische zithouding garanderen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de bureaustoel waarmee je een degelijke basis creëert voor een geslaagde werkplek.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01