Bureaustoelen

Online een nieuwe bureaustoel kopen, om de nieuwe werkplek ergonomisch en comfortabel in te richten? De stoel aan het bureau is een van de belangrijkste factoren op de werkplek, omdat we daar uren op doorbrengen. Bekijk ons assortiment nieuwe bureaustoelen, naast de gebruikte modellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 73

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 73

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een bureaustoel voor alle werksituaties

Een bureaustoel is zeker niet altijd enkel voor een werksituatie. Misschien bent u wel op zoek naar een mooie bureaustoel waarin goed kan worden gegamed, of waarin goed en relaxed kan worden. De bureaustoelen zorgen bijvoorbeeld met de armleuningen en de mogelijkheid tot verstellen voor een fijne zithouding, waaruit uitstekend kan worden gewerkt.

Bureaustoel

Bureaustoel kopen?Ontdek de vele opties! 

Gebruik voor (thuis)werken, gamen, huiswerk of gewoon zitcomfort!

Waar moet je op letten? 

Ergonomie, stabiliteit & duurzaamheid

Waarom Van der Meulen Kantoormeubelen?

2 jaar garantie, gratis montage, gratis bezorging vanaf €250!


Bureaustoel voor het thuiswerken

Het belang van een goede bureaustoel kopen moet u zeker niet onderschatten. Wanneer u veel tijd doorbrengt achter een zit sta bureau, kunt u zittend en staand werken. Een bureaustoel moet goede comfort bieden en u helpen bij het hebben van een goede maar vooral de juiste zithouding bij het thuiswerken.

Zowel fysiek als mentaal kan een goede bureau- of kantoorstoel een positieve bijdrage leveren aan uw werkzaamheden. Maar wanneer is een bureaustoel goed? Dat is nu precies datgene wat u bepaalt en wij geven u graag advies! Met één van onze ergonomische bureaustoelen weet u in ieder geval zeker dat ze zithouding perfect is.

Bureaustoelen voor het gamen

Bureaustoelen kunnen ook gemakkelijk worden gebruikt bij het gamen. Vaak wil je relaxed zitten en je armen goed op de leuning kunnen neerleggen, let hierbij dus goed op bij de aanschaf van een stoel. Daarnaast wil je het in hoogte kunnen verstellen zodat je comfortabel kunt zitten. Vraag vrijblijvend advies bij ons over welke gamestoel wij het beste bij jou vinden passen!

Bureaustoelen voor het werk

De bureaustoelen die wij aanbieden zijn ook voor kinderen die aan hun huiswerk moeten werken. Voor hen is het ook zeer belangrijk om een goede zithouding te hebben terwijl ze hard bezig zijn met leren of het maken van huiswerk. Verstandig om altijd te kiezen voor een in hoogte verstelbare stoel zodat de hoogte zodanig kan worden ingesteld dat de zithouding perfect is. Daarnaast groeit uw kind waarschijnlijk hard en kan de stoel meegroeien met de lengte.

Ergonomische bureaustoel

Een goede bureaustoel laat zich eenvoudig aanpassen aan uw lichaam en moet voldoen aan een aantal ergonomische eisen. Dat betekent dat de stoel dient aan te sluiten bij uw lengte en dus in hoogte verstelbaar moet zijn. Daarnaast moet de stoel een verstelbare rugleuning hebben, zodat deze naar de kromming van de rug kan worden aangepast.

Een verstelbare armleuning is daarnaast ook een optie die een ergonomische bureaustoel moet hebben. Zo kunt u uw armen goed laten rusten terwijl u bijvoorbeeld aan het typen bent. Het is daarbij belangrijk dat de armleuningen op dezelfde hoogte staan ingesteld als de hoogte van het bureau.

Als laatste moet ook de zitdiepte van de stoel in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor hebben je bovenbenen steun zonder dat de knieën te veel gebogen zijn. Dit zorgt voor een gezonde werkhouding.

Kortom een goede ergonomische bureaustoel voldoet netjes aan de ARBO-normen, of terwijl de regelgeving die gaat over de veilig- en gezondheid van alle werknemers in Nederland. Hierbij wordt in beginsel uitgegaan van de zogenaamde EN-normering. Dit wil zeggen dat de normering ook in Europa geldt. Aanvullend adviseren we je graag over de meer uitgebreide NPR 1813-normering, zodat je kiest voor een goede bureaustoel die je uitstekend zal ondersteunen tijdens uw werkzaamheden.

Vragen over een bureaustoel of over de normeringen die een goede ergonomische zithouding garanderen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de bureaustoel waarmee je een degelijke basis creëert voor een geslaagde werkplek.

Bureaustoel materiaal

Een goede bureaustoel moet niet alleen ergonomisch zijn, maar natuurlijk ook lang meegaan. Het materiaal van de stoel is dus ook een belangrijk punt bij het uitzoeken van een bureaustoel. Het ene materiaal gaat een stuk langer mee dan de ander, maar het ene materiaal kan ook weer juist meer ademend zijn om zweten te voorkomen dan de ander.

Dit zijn opties waar u dus ook goed over na moet denken bij het aanschaffen van een bureaustoel. Hierbij kunnen wij u uiteraard een goed advies bieden en de verschillende voor- en nadelen per materiaal voorleggen.

Prijs design bureaustoel

Een goede bureaustoel hoeft niet altijd duur te zijn, maar bedenk wel dat een design bureaustoel een investering is voor een langere tijd.

Een hogere prijs wil niet altijd zeggen dat het product direct altijd beter is, maar een goede duurdere bureaustoel kan vaker jarenlang meegaan en zal uiteindelijk veel goedkoper zijn dan het constant vervangen van een goedkopere stoel.

Daarnaast hebben duurdere bureaustoelen in veel gevallen meer opties bij het verstellen en zijn ze gemaakt van duurzamer materiaal.

Ben u toch op zoek naar een goedkopere stoel, dan is het interessant om te kijken naar onze tweedehands bureaustoelen. Dit assortiment bevat gebruikte bureaustoelen, maar wel van hoge kwaliteit. U vindt hier dus mooie kantoorstoelen of bureaustoelen in de aanbieding, waarmee we ervoor zorgen dat het binnen een beperkt budget toch goed mogelijk is om een degelijk en goede bureaustoel aan te schaffen.


Op zoek naar tweedehands kantoormeubelen? Neem een kijkje in onze brede assortiment:

 

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01