Vloermatten

Vloermatten beschermen de vloer tegen beschadigingen door de wielen van bureaustoelen. Tegelijkertijd helpen ze de wieltjes gemakkelijker te rollen, waardoor de beweeglijkheid toeneemt. De vloermatten zijn geschikt ter bescherming van hout en laminaat, net als voor meer beweeglijkheid op bijvoorbeeld tapijt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

We hebben verschillende soorten vloermatten in het assortiment, bijvoorbeeld voorzien van noppen of glad afgewerkt. Dankzij een merk als Pro-Office kun je rekenen op uitstekende kwaliteit, die je zowel online kunt bekijken als zelf bij ons in de showroom kunt komen ervaren.

Vloermat voor een bureaustoel

De vloermatten voor bureaustoelen dragen bij aan een goede bescherming van de vloer. Dat betekent dat je zonder problemen gebruik kunt maken van de nieuwe bureaustoelen of de gebruikte bureaustoelen, afhankelijk van waar je voorkeur naar uitgaat. We zorgen er met de vloermatten van goede kwaliteit voor dat de vloer geen schade op zal lopen en je tegelijkertijd gemakkelijk kunt bewegen.

De vloermatten behoren tot de accessoires voor op kantoor, die ervoor zorgen dat je daar vrij en onbezorgd kunt werken. Vooral wanneer de vloer al wat beschadiging heeft opgelopen is het een goed idee om een vloermat te bestellen. Een groot aantal nodig voor meerdere werkplekken? We hebben ze in voldoende mate op voorraad.

Online vloermat kopen

De vloermatten kun je eenvoudig online kopen, net als een nieuwe set wielen voor de bureaustoel die daarmee goed samenwerkt. Liever een keer zelf de verschillende modellen komen bekijken? Kom daarvoor langs bij ons in de showroom.

Vragen over de vloermatten of over de kwaliteit van de gebruikte materialen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer of maken we een afspraak bij ons in de showroom.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01