O-poot / RING-poot bureaus

De O-poot of ringpoot is een populaire keuze voor het bureau. Er ontstaat een stabiele constructie, terwijl er maximale beweeg- en zitruimte beschikbaar is. Bekijk de bureaus met een O-poot of een ringpoot, net als de rest van onze uitgebreide collectie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De O-poot bureaus en bureaus met een ringpoot zijn verkrijgbaar met onderstellen in bijvoorbeeld aluminium en wit, net als zwart. Bekijk de bladkleuren zoals beuken, eiken, midden eiken en lichtgrijs, om de kleur daarvan netjes af te stemmen op de rest van het interieur.

Bureau met O-poot of ringpoot

Het bureau met een O-poot of een ringpoot is een goede keuze qua stabiliteit en beschikbare ruimte. De bureaus zijn bovendien eenvoudig naast elkaar te zetten, zonder dat de poten elkaar op enige manier in de weg zullen zitten.

Bekijk naast de bureaus met een O-poot of een ringpoot ook de rest van ons assortiment. We zorgen er met het ruime aanbod bureaus voor dat je de keuze hebt uit verschillende modellen, specifiek verstelbaar of op basis van een ontwerp dat je zoekt.

O-poot bureau kopen

Het O-poot bureau of ringpoot bureau kun je eenvoudig online kopen, wij zorgen ervoor dat je de keuze hebt uit een breed assortiment. Bekijk de verschillende modellen om die online met elkaar te vergelijken of kom naar de showroom.

Heb je een vraag over de bureaus met een ringpoot of O-poot of een van de andere producten? Neem contact op, we horen het graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01