Presentatie

Gebruikte presentatiemiddelen kopen? Denk bijvoorbeeld aan whiteboards, nog goed van kwaliteit en toch voor een scherpe prijs beschikbaar. De whiteboards en andere presentatie materialen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en formaten, altijd in redelijke, goede of zelfs uitstekende conditie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

We beoordelen alle gebruikte presentatie materialen voordat we die inkopen, zodat je kunt rekenen op een aantrekkelijke aanbieding van goede kwaliteit. De materialen voor presentaties zijn nog uitstekend in te zetten, bijvoorbeeld op kantoor of op school. Onafhankelijk van het type presentatiemiddel en het formaat betaal je in ieder geval een scherpe prijs.

Whiteboard voor een presentatie

Binnen de gebruikte presentatiemiddelen specifiek op zoek naar een whiteboard? De tweedehands whiteboarden zijn nog goed van kwaliteit en doen daarmee uitstekend dienst op kantoor of op school. De verschillende borden en andere materialen voor presentaties zijn bij ons in de showroom en online te bekijken. We bieden je graag het overzicht van materialen voor een presentatie of workshop, waarmee je voordelig voor de verschillende faciliteiten kunt zorgen.

Naast de gebruikte presentatie materialen ook op zoek naar de nieuwe modellen? Bekijk dan de nieuwe presentatiemiddelen, waarbinnen je uiteraard kunt rekenen op magnetische whiteboards van Top-Office.

Presentatiemiddelen kopen

Online presentatiemiddelen kopen en bij voorkeur op zoek naar gebruikte modellen om de kosten te drukken? We zorgen er met het assortiment online en bij ons in de showroom voor dat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken.

Bekijk de presentatie materialen, zowel gebruikt als nieuw. Vragen over een van de materialen om een presentatie te geven of op zoek naar een groot aantal whiteboards en andere materialen? Neem contact met ons op, we lichten je de mogelijkheden graag toe.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01