Muvmat

Creëer een actieve zone op kantoor, zonder dat je hoeft in te leveren aan comfort. Dankzij de unieke topografische 3D-structuur, die je voeten het gevoel geeft dat ze daadwerkelijk een stap naar buiten zetten. Met wortels, stenen en zacht mos, zoals je dat ook in het bos zou ervaren.

Creëer een comfortzone

Houd het hoofd fris, met een comfortzone op kantoor. Met maximale veerkracht en ontlastend schuim, als materialen die ervoor zorgen dat je voeten met de Aeris Muvmat niets tekort komen.

Tip: je kunt de Aeris Muvmat zowel op sokken, op blote voeten als op schoenen gebruiken. Jij bepaalt, om je zowel op kantoor als in huis helemaal thuis te voelen.

De Aeris Muvmat is geschikt voor op kantoor en in productiehallen, net als bij therapie en zelfs gewoon voor thuis. Ideaal als lang staan onvermijdelijk is, om daarmee op een betere manier in beweging te blijven.

Aeris Muvmat kopen

De Aeris Muvmat kopen? Het staan op een harde ondergrond is bepaald geen goed idee voor ons voeten. Sterker nog, dat is harder werken dan we in de praktijk vaak door hebben. Met deze ergonomische vloermat is dat gelukkig verleden tijd. Door het lichaam te activeren en tegelijkertijd een fijn comfort te bieden. Kom de Aeris Muvmat ontdekken bij ons in de showroom in Katwijk of bestel het model eenvoudig online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aeris Muvmat kopen? De beste keuze om in beweging te blijven, zonder dat je daadwerkelijk het bos in hoeft op de straat op moet. Het is een mat waarop je een wandeling maakt op een halve vierkante meter. Terwijl je staand werkt aan jouw bureau, als een ultiem ergonomische keuze.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01