X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Kasten

Nieuwe kasten voor op kantoor kopen? Bekijk de roldeurkasten, klapdeurkasten, kantinekasten en andere modellen om dossiers en andere belangrijke documenten op te bergen. Specifiek op zoek naar een kast in aluminium, antraciet, grijs of een afwerking in hout? We zorgen er met het uitgebreide aanbod nieuwe kasten voor dat je online inspiratie op kunt doen. Interesse? Kom de kasten bekijken bij ons in de showroom, we vertellen je er daar graag meer over.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 140

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 140

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goedkope kasten voor op kantoor

Bekijk ons brede assortiment met goedkope kasten voor op kantoor, bijvoorbeeld geschikt om dossiers en andere hangmappen in op te bergen. De kasten zijn afkomstig van merken zoals Eco-Office, Prof-Q en Triumph, waardoor je kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. Bekijk de half-hoge, de hoge of juist de lage kasten. Sterker nog, we hebben zelfs een aantal ronde modellen in het assortiment.

Uiteraard zijn er kasten met meerdere legborden beschikbaar, net als nieuwe kasten met meerdere hangmaplades. Bekijk naast de nieuwe modellen ook de gebruikte kasten, aangezien die in verschillende situaties een uitstekend alternatief kunnen vormen. Nog uitstekend van kwaliteit en direct beschikbaar, ook in grotere aantallen om het complete kantoor van nieuwe kasten te voorzien.

Nieuwe kantoorkast kopen

Een nieuwe kast kopen en daarvoor op zoek naar een garderobekast, een klapdeurkast of wellicht een kast met legborden? We zorgen er met het online aanbod en bij ons in de showroom voor dat je eenvoudig inspiratie op kunt doen. Een nieuwe kast koop je goedkoop online of nadat je die zelf hebt kunnen bekijken, wij gaan er meteen voor je mee aan de slag.

Meer weten over een van de nieuwe kasten die je online kunt kopen? Kom naar de showroom om die zelf te bekijken of neem contact op voor meer informatie, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01