Dossierladekasten

Degelijke dossierladekasten bieden maximale ruimte om belangrijke dossiers op te bergen en die op een later moment weer gemakkelijk terug te vinden. Bekijk de modellen van topmerken zoals CEHA en Triumph, uiteraard beschikbaar in een hoge of lage uitvoering, net als diverse rechthoekige modellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De verschillende dossierkasten zijn goed van kwaliteit en beschikbaar in diverse behuizingen. Je kunt dan denken aan aluminium, antraciet, zwart en verschillende tinten grijs. Met de dossierladekasten zorg je er eenvoudig voor dat er voldoende kasten voor dossiers beschikbaar zijn.

Kasten voor hangmappen

De kasten voor hangmappen bieden voldoende plaats en zorgen er aan de andere kant voor dat je de ruimte op kantoor toch op een heel efficiënte manier kunt gebruiken. Op die manier heb je een aantal dossierladekasten tot je beschikking, zonder dat dit betekent dat er veel kostbare werkruimte verloren hoeft te gaan.

Bekijk de nieuwe dossierkasten, net als de gebruikte kasten bij ons uit het assortiment. We zorgen er daarmee graag voor dat je een goede afweging kunt maken tussen de altijd degelijke kwaliteit en de scherpe prijzen die we kunnen realiseren.

Dossierkasten kopen

Je kunt online de verschillende dossierkasten kopen, die we bovendien bij ons in de eigen showroom hebben staan. Kom langs om de kasten te bekijken en maak daaruit eenvoudig je keuze of laat je adviseren over de dossierladekasten die we je kunnen aanbevelen. Uiteraard stemmen we bijvoorbeeld de grootte, de kleur en de vormgeving of hoogte graag af op je specifieke wensen.

Vragen over de dossierladekasten, de interieurs met de diverse legborden of de hangmappenframes of een van onze andere producten? Geen probleem, we helpen je er graag mee op weg. Neem daarvoor contact met ons op of kom langs in de showroom.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01