X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Scrum oplossingen

Scrum oplossingen gezocht? Ontdek de accessoires en artikelen die je goed kunt gebruiken voor een Scrum-sessie. Het mag natuurlijk niet ontbreken aan magneten en aan de pijlen, net als aan herschrijfbare magneten die je makkelijk op kunt hangen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Matrixtape / lijnentape
  Voor whiteboards, in 3 kleuren
  Afmetingen : 3mm x 10m
  Kleur :
  Materiaal : Kunststof
  € 3,39 € 2,80
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

We zijn jouw specialist in oplossingen voor Scrum-sessies, zodat je alles bij de hand hebt om dit goed aan te pakken. Wil je ergens de nadruk op leggen of laten zien dat je het ergens wel of niet mee eens bent? Gebruik de verschillende magnetische middelen, die je makkelijk op kunt hangen waar je dat wilt.

Magneten en andere artikelen

De reguliere magneten en andere artikelen maken het heel makkelijk om de Scrum-sessie naar een hoger niveau te tillen. Zorg ervoor dat voor iedereen duidelijk is wat je toe wilt voegen, om samen de volgende stap te kunnen zetten.

Bestel de magneten om papiertjes op te hangen of ga een stap verder, met de magneten die je iedere keer opnieuw kunt beschrijven. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, zodat je daar online een goede keuze mee maakt.

Scrum oplossingen en accessoires kopen

Onze Scrum-oplossingen en andere accessoires kopen? Dat kan eenvoudig online, omdat we die netjes voor je op voorraad hebben. Bestel ze online, dan gaan wij er mee aan de slag en zorgen we ervoor dat je alles zo snel mogelijk in huis hebt.

Vragen over onze scrum oplossingen en accessoires, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01