X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Ergonomische muizen

Ergonomische muizen, om ARBO-technisch uitstekend mee te kunnen werken. Om stevig vast te pakken en op een andere manier te gebruiken. Tegen een tennisarm, op basis van de beste ervaringen en testresultaten met andere werknemers.

Bekijk hier hoe je kiest welke ergonomische muis het beste bij je past!

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zoek een ergonomische muis uit die je helpt op een betere manier te werken. Die voorkomt dat je last krijgt van je arm of van je handen. Dankzij een betere grip en een goede houding, zodat je daar langere tijd zonder problemen mee kunt blijven werken.

De beste: ervaringen van onze klanten

De ergonomische muizen en accessoires bij ons uit de collectie hebben geleid tot goede ervaringen bij onze klanten. Het zijn de beste muizen, die tevens goed uit de tests naar voren komen. Ze helpen een tennisarm te voorkomen en zorgen ervoor dat je zonder problemen langere tijd kunt blijven werken.

En naast de ergonomische muis ook op zoek naar andere accessoires voor op het bureau? Gebruik dan bijvoorbeeld een ergonomisch toetsenbord. Op die manier kun je veel  beter ergonomisch werken, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Ergonomische muis kopen

Een ergonomische muis kopen of vragen over een van de modellen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over. Of kom bij ons langs in de showroom, waar we je de ergonomische muizen en andere producten kunnen laten zien.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01