Wand kapstokken

Wandkapstokken voor op kantoor gezocht? Stevige uitvoeringen, om de jassen van medewerkers, klanten en andere relaties zonder problemen op te hangen. Beschikbaar in zwart, wit en bijvoorbeeld in bruin, net als een aantal andere kleuren. Uitgevoerd in hout en met een industrieel ontwerp of juist strak, elegant en meer modern.
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Linair wandkapstok
  Verticaal model, in 3 kleuren
  Aantal haken : 8 haken
  Afmetingen : 13B * 15L * 80H cm
  Parapluhouder : Zonder parapluhouder
  € 47,19 € 39,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industrieel: zwart hout en meer

Een industriële wandkapstok voor op kantoor gezocht of op zoek naar een ander model in hout? Wij helpen je daar online graag een goede keuze uit te maken. De makkelijkste manier om de kapstok te vinden waar jij naar zoekt, zodat medewerkers, klanten en andere relaties zonder problemen hun jas kunnen ophangen.

Tip: de kapstok aan de wand ophangen? Zorg ervoor dat de wand daarvoor stevig genoeg is en dat je de juiste schroeven gebruikt. Voorkom dat de kapstok met jassen en al naar beneden komt als het gewicht te hoog oploopt.

Wandkapstokken kopen

De wandkapstokken kopen voor op kantoor? We zijn jouw specialist op het gebied van kapstokken en de andere meubels die je nodig hebt, zowel nieuw als gebruikt. Richt het kantoor er volledig naar jouw smaak mee in, zonder dat je daar aan de andere kant een te hoge prijs voor betaalt.

Vragen over de wandkapstokken, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01