Wand panelen

Wandpanelen kopen om de akoestiek op kantoor te verbeteren? Zodra je last hebt van hinderlijke geluiden van anderen is het belangrijk om daar zo snel mogelijk iets aan te doen. Niets zo vervelend als geluiden van anderen waardoor je zelf niet goed kunt werken.
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Akoestische panelen op kantoor

Je kunt online akoestische panelen voor op kantoor kopen. De panelen absorberen het geluid en dempen de geluidsgolven. Je hebt veel minder last van het omgevingsgeluid of van een collega die met een klant of een relatie zit te bellen.

De akoestische panelen zijn er in verschillende soorten en maten, waarover we je graag meer vertellen. Dat kan online en bij ons in de showroom in Katwijk. We laten je graag ervaren hoe de panelen werken, zodat je er ook op kantoor voor kunt zorgen dat je het geluid op een goede manier onder controle kunt krijgen.

Wandpanelen kopen

Wandpanelen kopen of benieuwd naar de mogelijkheden die er beschikbaar zijn? We vertellen je er graag meer over, net als over de nieuwe en gebruikte kantoormeubelen bij ons uit het assortiment. Wij helpen je graag het kantoor opnieuw in te richten, ook als het belangrijk is om daarmee netjes binnen budget te blijven.

Vragen over de wandpanelen, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01