Laptophouders

Een handige laptophouder, die ervoor zorgt dat je daarmee ergonomisch kunt werken. Om er een toetsenbord en een losse muis voor te kunnen plaatsen. Met het scherm van de laptop op de juiste hoogte, om daar goed naar te kunnen kijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De ideale keuze voor op kantoor, als je graag werkt op een laptop. Kies voor een verstelbare laptophouder of een van de andere notebookstands. Een goede keuze om ergonomisch op te kunnen werken, zodat je dat gemakkelijk langere tijd kunt volhouden.

Notebookstand om ergonomisch te werken

Ergonomisch werken wordt steeds belangrijker en de laptophouder is daar een handig hulpmiddel bij. Om te voorkomen dat je steeds omlaag zit te turen, waardoor je na verloop van tijd last krijgt van je rug. Zorg er in plaats daarvan voor dat je goed kunt werken, gewoon door gebruik te maken van je laptop.

Uiteraard zijn er daarnaast meer hulpmiddelen beschikbaar voor het ergonomisch werken. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de monitorarmen, waarmee je er voor zorgt dat je ook de vaste schermen goed kunt ophangen. Bekijk ons uitgebreide assortiment, om daar op je gemak een keuze voor te maken.

Verstelbare laptophouder kopen

En specifiek op zoek naar een laptophouder? Kies een verstelbaar model of een andere notebookhouder, afhankelijk van de manier waarop je daar gebruik van wilt maken. Wij zorgen er online en in de showroom voor dat je goede modellen kunt kopen. Goed van kwaliteit en afgestemd op een ergonomische houding.

Meer weten over de laptophouders of de andere producten om ergonomisch mee te kunnen werken? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01