Product was successfully added to your shopping cart.

Monitorarm

De monitorarm draagt sterk bij aan de ergonomie aan het bureau, door het scherm op de juiste hoogte voor het gezicht te plaatsen. De monitorarmen zijn compatibel met praktisch alle monitoren, op basis van de VESA-standaarden in 75 x 75mm of 100 x 100mm.

De monitorarm voor het bureau of de monitorarm voor twee schermen combineert meerdere monitoren en zorgt voor een overzichtelijke presentatie van alle informatie. Bekijk de verschillende modellen voor 1 monitor of voor 2 monitoren uit het assortiment, waarmee je eenvoudig zorgt voor een goede weergave van alle scherminformatie.

Accessoires voor het bureau

Naast de monitorarmen zijn er ook andere accessoires beschikbaar voor de nieuwe bureaus. Bekijk bijvoorbeeld de CPU houders bij ons uit het assortiment, om ook de computer een goede plaats op of aan het bureau te geven.

Specifiek op zoek naar een monitorarm met dubbele uitvoering, een monitorarm voor op het bureau of een model van Thovip? We zorgen er met de goede kwaliteit armen en steunen voor monitoren voor dat je daar uitstekend aan kunt werken in een ergonomisch verantwoorde houding.

Online monitorarm kopen

Je kunt online een monitorarm kopen, net als bij ons in de showroom. Bekijk ons aanbod om inspiratie op te doen met de verschillende modellen of kom naar de showroom om die zelf in handen te houden.

Vragen over een specifieke monitorarm voor op het bureau of een groot aantal armen bestellen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Filter

Monitorarmen

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)