Product was successfully added to your shopping cart.

CPU houder

Een CPU houder bevestigt een computer aan een bureau of zet deze op wieltjes. Bekijk de verschillende modellen om inspiratie op te doen met de diverse houders. De PC houders vereenvoudigen het schoonmaken van het bureau en de ruimte daar omheen. Bovendien maken de houders het mogelijk de computer uit het zicht te plaatsen.

Bekijk ons aanbod CPU houders, waaronder de modellen op wielen om de computer gemakkelijk te kunnen verplaatsen. We zorgen er met de diverse houders voor dat je de gewenste positie voor de PC kunt kiezen.

Computer of PC houder

Een CPU houder, een computer houder of een PC houder: het is allemaal hetzelfde. We hebben een paar universele modellen op voorraad, net als een verrijdbaar model om de computer gemakkelijker mee te kunnen nemen naar een andere ruimte. De PC houder maakt het gemakkelijker om de computer een vaste plaats te geven waar je er goed mee kunt werken.

Bekijk naast de CPU houder ook andere accessoires voor de nieuwe bureaus. Het gaat dan bijvoorbeeld om de monitorarmen. Die zorgen voor een ergonomische werkhouding aan het bureau, bijvoorbeeld terwijl de CPU of de PC netjes in de houder staat.

Online CPU houder kopen

Online een CPU houder kopen en er daarmee voor zorgen dat de computer niet meer los op het bureau hoeft te staan? Of kom je liever naar de showroom? Je kunt de CPU houders daar zelf komen bekijken en vergelijken, om daar op je gemak een keuze uit te maken.

Vragen over een specifiek CPU houder of een van de andere producten uit de webshop? Neem contact op, we horen graag van je.

Filter

CPU houders

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)