Schuifdeurkasten

Schuifdeurkast voor op kantoor kopen? De beste keuze om veel materialen op te bergen, zonder dat dit veel ruimte hoeft te kosten. En zonder dat de kast vrij moet staan, omdat de deur gewoon openschuift en geen extra ruimte aan de voorzijde vraagt.
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De kasten met een schuifdeur zijn bovendien leverbaar met een Soft Close-sluiting, waardoor ze automatisch op een elegante manier sluiten. Beschikbaar in zwart, wit en in aluminium, als mooie keuze op kantoor. Voor een schuifdeurkast met een aantal legborden, die je kunt gebruiken om daar de documenten en spullen in op te bergen.

Akoestische kasten: geluiddempend

Bovendien zijn er binnen de schuifdeurkasten een aantal akoestische modellen beschikbaar. Die dempen het omgevingsgeluid, waardoor het kantoor een stuk minder druk zal aanvoelen. Medewerkers ervaren de rust om fijn te kunnen werken, dankzij het geluid dat de kasten absorberen en daarmee onbezorgd wegnemen.

Uiteraard zijn de kasten met een schuifdeur voor op kantoor er in een aantal verschillende varianten en uitvoeringen. Akoestisch of met een normale schuifdeur, en bovendien in de diverse afmetingen. Standaard met stelvoetjes, om de schuifdeurkast netjes waterpas neer te zetten. Belangrijk, zowel als je er spullen in op wilt bergen als wanneer je die er aan de bovenkant op wilt zetten.

Schuifdeurkasten kopen

Schuifdeurkasten kopen voor op kantoor en benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek de diverse modellen en de maximale gewichten op de legborden die je kunt gebruiken. Of kom naar onze showroom in Katwijk, waar we je het kunnen laten zien en er meer over kunnen vertellen. Als beste manier om je voor te bereiden op een kast op kantoor, waarmee je vervolgens zeker weet dat je een goede keuze maakt. Bijvoorbeeld voor een van de schuifdeurkasten, om spullen in op te bergen en dankzij de akoestische demping.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01