X

Gesloten op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei).

Directie bureaus

Directie bureaus gezocht? Een luxe bureau met alles wat je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen. Uitgevoerd in hout en andere luxe materialen, waardoor het je aan niets zal ontbreken. Een statische keuze met karakter en uitstraling, zoals dat past bij de inrichting en het interieur van de directiekamer.
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luxe: hout en andere materialen

Op zoek naar luxe bureaus, die je perfect kunt gebruiken in een directiekamer? Hout is dan uitstekend geschikt, net als een paar andere materialen met een mooie afwerking. We helpen je online graag inspiratie op te doen, net als bij ons in de showroom in Katwijk.

We hebben daar mooie gebruikte kantoormeubelen voor je staan, net als nieuwe meubelen speciaal voor in de directiekamer. Bekijk bijvoorbeeld de directie bureaus, net als de andere items die je nodig hebt om de ruimte voor de directie op een luxe en degelijke manier in te richten.

Directie bureau kopen

Een directie bureau kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, om op je gemak inspiratie op te doen. En er liever zelf een keer aan komen zitten? Kom naar onze showroom, waar we je de verschillende luxe materialen en houten designs kunnen laten zien.

Vragen over de directie bureaus, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar info@vdmkantoormeubelen.nl of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01