Lockerkasten

Lockerkasten gezocht? De beste keuze om op kantoor of binnen jouw bedrijf een plek aan te bieden om spullen veilig in op te bergen. Met een traditioneel sleutelslot, met een sleutelslot of een ander slot waar je naar op zoek bent. Een heel praktische keuze die bovendien beschikbaar is in mooie ontwerpen, bijvoorbeeld als je niet op zoek bent naar lockerkasten die daadwerkelijk op slot kunnen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op kantoor: met diverse sloten

Lockerkasten met slot gezocht, om jouw spullen daadwerkelijk veilig op te bergen? Je hebt de keuze uit verschillende sloten, binnen de diverse kasten die er beschikbaar zijn. Hoog en laag en heel breed of juist een stuk smaller, zodat je daar op kantoor op een goede manier gebruik van kunt maken.

Bekijk de lockerkasten voor op kantoor, in veel gevallen in ieder geval beschikbaar in zwart, wit en grijs. Bepaal hoeveel ruimte in de kasten je nodig hebt, bijvoorbeeld om medewerkers, klanten en andere relaties de kans te bieden om hun spullen netjes op te bergen.

Lockerkasten kopen

Lockerkasten kopen voor op kantoor en daarnaast op zoek naar meer kantoormeubelen? Wij helpen je mooie kantoormeubels te kopen, uiteraard voor een scherpe prijs. Dat geldt zowel voor de nieuwe kantoormeubelen als voor de gebruikte meubelen. Goed van kwaliteit en niet duur, zodat jij netjes binnen budget kunt blijven.

Vragen over de lockerkasten, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01