Net / Mesh bureaustoelen

De net en mesh bureaustoelen combineren een uitstekende ergonomie met een luchtig ontwerp en een mooi design. De rug van de bureaustoelen is veelal eenvoudig instelbaar, terwijl de zitting en/of rugleuning zijn afgewerkt in luxe mesh. Bekijk de bureaustoelen met net en mesh, voor een productieve en comfortabele werkhouding.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De goedkope netweave en mesh bureaustoelen bij ons uit het assortiment zijn zowel online als in de showroom verkrijgbaar. Bekijk de diverse goedkope bureaustoelen met net en mesh en ontdek onze vaste lage prijzen.

Net en mesh voor ergonomie

Net en mesh zijn uitstekend geschikt voor een ergonomische houding in bureaustoelen. De materialen zitten heerlijk comfortabel, terwijl ze tegelijkertijd stevig genoeg zijn om de juiste ondersteuning te bieden. De combinatie van die elementen zorgt ervoor dat de net en mesh bureaustoelen een ergonomische keuze vormen die aan de basis staat van goede productiviteit.

De net en mesh bureaustoelen zijn geschikt voor de diverse bureaus. Let goed op de zithoogte van de bureaustoel en de hoogte van het bureau om aan te werken. Bekijk bovendien onze gebruikte bureaustoelen, waar ook regelmatig modellen met net en mesh bij zitten.

Net en mesh bureaustoelen kopen

De net en mesh bureaustoelen kun je eenvoudig online kopen, net als bij ons in de showroom. We zorgen er online voor dat het complete assortiment beschikbaar is, dat je in de showroom zelf kunt komen uitproberen.

Vragen over een van de nieuwe of gebruikte bureaustoelen met net en mesh? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01