Muvman

Wil je graag alert blijven en zorgen voor een goede doorbloeding? Of ben je op zoek naar een gezonde houding die je langere tijd aan kunt blijven houden? In de beide gevallen is de Aeris Muvman een uitstekende keuze. Ideaal voor tijdens vergaderingen, op kantoor en natuurlijk ook gewoon voor thuis.

H2 Flexzone® Technology

De Flexzone® Technology maakt het makkelijk om de Aeris Muvman op een prettige manier te gebruiken. Het is een eenvoudig instelbare en aanpasbare kruk, die zorgt voor een goede doorbloeding tot in de toppen van de tenen.

Bovendien is de Aeris Muvman voorzien van antislip-rubber, om daar ook op de meer gladde ondergronden zonder problemen gebruik van te maken. Ondertussen beschermt het de vloer, waardoor je ook daar geen omkijken naar hebt.

Gezondheid gaat om een goede houding, dus zorg ervoor dat je op de Aeris Muvman op een fijne manier kunt zitten, staan en werken. Dankzij een rechte houding ten opzichte van het werkvlak. En met ondersteuning om in alle richtingen te kunnen leunen.

Aeris Muvman kopen

Wil je de Aeris Muvman kopen? Het is de ideale keuze om te zitten en te staan, of het midden daartussen te kiezen. Als ergonomische keuze op de werkvloer, die er tegelijkertijd op een heel stijlvolle manier uitziet. Een kruk die je uitdaagt om regelmatig van houding te wisselen, zodat je ook bij langere opdrachten gezond blijft en de stoel uiteindelijk niet tot blessures en andere klachten zal leiden. Kom de Aeris Muvman uitproberen bij ons in de showroom in Katwijk of bestel het model online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aeris Muvman kopen? De ergonomische barkruk om op een veel betere manier te zitten. Op kantoor aan de bar en tijdens een vergadering, net als gewoon thuis. Op een kruk die de brug vormt tussen staan en zitten, waardoor je daartussen nooit meer hoeft te kiezen.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01