X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Werkkasten

Werkkasten gezocht? Werkkasten bieden een oplossing voor ronslingerende schoonmaakspullen of een ongeordende kelderkast. Deze kasten hebben een praktische indeling waardoor hij geschikt is voor stofzuigers, bezems en andere grotere schoonmaak spullen. Je hebt de keuze uit een breed assortiment werkkasten, bijvoorbeeld in verschillende afmetingen en designs. Zoek je naar een strak ontworpen geheel met een specifieke hoogte? Je bestelt de werkkast eenvoudig online.
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Opbergkast op kantoor

De opbergkast op kantoor gebruik je bijvoorbeeld in een keuken, kantine of schoonmaakruimte, voor spullen als schoonmaakspullen of voorraadspullen die je even niet nodig hebt. Je houdt ze bij de hand, terwijl je ze netjes op kunt ruimen. Uit het zicht, om overzichtelijk en netjes, om productief te kunnen werken aan de projecten waar je mee bezig bent.

Bekijk zowel de gebruikte kantoormeubelen als de nieuwe materialen, waarmee je online inspiratie op kunt doen. Of kom naar de showroom, waar we je de werkkasten goed kunnen laten zien.

Werkkast kopen

Een nieuwe werkkast kopen voor kantoor? Bekijk de afmetingen die er beschikbaar zijn, net als de indelingen voor dossiers en andere belangrijke documenten. Wij zijn jouw specialist in werkkasten, zowel online als in onze showroom in Katwijk.

Vragen over de werkkasten, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01