X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Laptopkasten

Laptopkasten maken het eenvoudig om laptops op te bergen, desgewenst in combinatie met een 220V-aansluiting om die meteen op te kunnen laden. De kasten en lockers maken het eenvoudig om de computers op te bergen als die tijdelijk niet gebruikt hoeven te worden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

We zorgen er met de verschillende laptoplockers en laptop opbergsystemen voor dat die niet zomaar rond hoeven te slingeren en dat het niet nodig is om die de hele tijd zelf mee te nemen. De lockers en kasten voor laptops zijn beschikbaar in verschillende kleuren, bijvoorbeeld in een hoog model.

Laptop opbergsysteem en laptoplockers

Het laptop opbergsysteem zorgt er net als de laptoplockers voor dat het eenvoudig is om de laptops veilig op te bergen en die eventueel meteen op te laden. Dankzij de verschillende beschikbare kleuren en hoge uitvoeringen is het goed mogelijk die bijna onopgemerkt op te laten gaan in de rest van het interieur van de omgeving.

Bekijk de nieuwe laptopkasten, net als de gebruikte kasten die er beschikbaar zijn. We zorgen met de combinatie daarvan graag voor een breed assortiment, zowel voordelig als op basis van goede kwaliteit.

Laptopkasten kopen

Een van de laptopkasten kopen en er daarmee voor zorgen dat bezoekers of medewerkers hun laptop gemakkelijk op kunnen bergen? Wij zorgen ervoor dat je daarvoor de ideale mogelijkheid kunt aanbieden. Maak gebruik van een model met 220V-aansluiting of kiest bijvoorbeeld voor een specifieke kleur.

Bekijk het aanbod online of kom naar onze eigen showroom. Vragen over de laptopkasten en de laptop opbergsystemen? Neem contact op met je vragen, we horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01