Aeris: Swopper & meer

Aeris zitmeubelen kopen? Een merk waar iedere ochtend specialisten opstaan om een nieuwe manier van werken en leven uit te vinden. Met meubelen die bijdragen aan meer kwaliteit en energie, als belangrijke filosofie binnen alle producten en bewegingstechnologieën die het merk daarvoor gebruikt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meer levenskwaliteit en energie

Het Duitse merk ontwikkelt producten en concepten die het lichaam heel de dag in beweging houden. Zoals een inspannende trainingsmethode, maar dan zonder de inspanning. Dankzij slim ontworpen kantoormeubelen, waardoor het lichaam de bewegingen zelf activeert. Voor belangrijke positieve gezondheidsfactoren, zonder daar zelf bij stil te hoeven staan.

Bijvoorbeeld met de Numo, de Muvman, Muvmat en 3dee. Net als met de Oyo en de Swoppster, waarmee Aeris bij veel kantoren bekend is geworden. Als kwalitatief hoogwaardige keuze, waar je tijdens het werk energie van krijgt.

Aeris producten kopen

Enthousiast over de kantoormeubelen van Aeris en bijvoorbeeld benieuwd naar de 3D-technologie die het merk gebruikt? Of meer weten over de manier waarop de inwendige organen bewegen in een natuurlijk ritme en de kantoormeubelen daarin zouden moeten ondersteunen? Het zijn vragen waar het merk dagelijks mee werkt. Om de beste meubelen voor op kantoor te ontwikkelen.

Zoek je naar economische meubelen voor op kantoor, die je zelf kunt komen uitproberen en die wij voor je leveren en monteren? We zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je de keuze hebt uit tal van zit- en andere meubelen. Speciaal voor op kantoor, afgestemd op langdurig gebruik door medewerkers die de maximale productiviteit willen ervaren. Bestel de Aeris kantoormeubelen online of stel ons je vragen, dan vertellen we er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01