X

Gesloten op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei).

Elektrificatie

Accessoires voor elektrificatie bestaan bijvoorbeeld uit stekkerblokken en docks, net als uit kabeldoorvoersystemen met aansluitpunten of verticale oplossingen. We zorgen er met de verschillende accessoires voor dat je alle elektronische apparaten zonder problemen kunt aansluiten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Thovip
  Netbox Point met stroom, USB en data
  Inbouwmaat : diameter 80mm
  Samenstelling : Stroom, CAT6 netwerk, USB
  Montage : In het blad
  € 95,59 € 79,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De stekkerdozen en losse stopcontacten voor op kantoor maken het gemakkelijk om vaste randapparatuur aan te sluiten, net als om mobiele apparaten zoals telefoons en tablets op te laden. De combinatie van beiden zorgt voor de volledige elektrificatie van het kantoor, waardoor er altijd voldoende stopcontacten beschikbaar zijn.

Alles voor de elektrificering

Mobiele stopcontacten beschikbaar maken door middel van een verticale toepassing of er met een handige stekkerdoos voor zorgen dat die eenvoudig in of uit te schakelen valt? We zorgen er met de verschillende kantoor accessoires voor dat je alle benodigde aansluitingen tot je beschikking hebt.

Specifiek op zoek naar een Netbox Point met een aansluiting voor bijvoorbeeld USB naast een stopcontact? Er zijn verschillende oplossingen en toepassingen mogelijk, afhankelijk van de specifieke mogelijkheden die je zoekt. We beschikken over alles voor de elektrificering, zodat je alle mobiele apparaten kunt opladen en de vaste randapparatuur gewoon kunt blijven gebruiken.

Accessoires voor elektrificatie

Combineer de mogelijkheden voor elektrificatie bovendien met de oplossingen op het gebied van kabelmanagement, om alles netjes weg te kunnen werken. De kabels zijn niet meer zichtbaar, terwijl er voldoende stopcontacten beschikbaar zijn om alles aan te sluiten.

Oplossingen nodig op het gebied van elektrificatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het brede assortiment bij ons in de webshop of kom langs in de showroom. We vertellen je daar desgewenst graag meer over de stopcontacten en de diverse oplossingen die er beschikbaar zijn.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01