Bureaustoelen met hoge rug

Onze bureaustoelen met hoge rug zitten heerlijk comfortabel en maken het gemakkelijker om langere perioden aan een bureau te zitten. De stoelen voor aan het bureau bieden belangrijke ondersteuning, vanaf de onderrug tot aan de net of zelfs de achterkant van het hoofd. De hoge bureaustoelen zijn beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekijk onze bureaustoelen met een hoge rug, zowel online als bij ons in de showroom verkrijgbaar. Op zoek naar echt leder of een zwarte stoffering? Bekijk de standaarduitvoeringen en meer opvallende modellen, altijd met de juiste ondersteuning voor de gehele rug.

Hoge bureaustoelen

De hoge bureaustoelen zorgen voor een comfortabele en ergonomisch goede zithouding, zodat je het gemakkelijk langer volhoudt aan het bureau. De bureaustoelen met een hoge rug zijn uiteraard zonder problemen in hoogte verstelbaar en bijvoorbeeld voorzien van armleuningen om die goed te kunnen laten rusten.

Bekijk naast de specifiek hoge bureaustoelen ook de andere stoelen voor aan het bureaustoelen uit ons uitgebreide assortiment. De stoelen kenmerken zich door het gebruik van goede materialen en een scherpe prijs, zowel in stof als leder.

Hoge rug bureaustoel kopen

Een hoge rug bureaustoel kopen of benieuwd naar de voordelen daarvan ten opzichte van de reguliere modellen? Bekijk ze online of kom naar onze showroom, waar je de verschillende hoge bureaustoelen op je gemak kunt komen uitproberen. Dat betekent dat je zelf een goede keuze kunt maken uit de verschillende bureaustoelen met hoge rug en de andere modellen die er beschikbaar zijn.

Specifieke vragen over de hoge bureaustoelen of een groot aantal bestellen? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01