Bureaus

Nieuwe bureaus in beuken, donker eiken, licht peren en lichtgrijs: we zorgen er met de verschillende kleuren en materialen voor dat je eenvoudig een mooi nieuw bureau kunt kopen. Het kantoor inrichten met nieuw meubilair en op zoek naar rechte modellen, hoekbureaus of T-poot exemplaren? We zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je eenvoudig het nieuwe bureau vindt dat je zoekt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 118

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 118

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Belang van een goed bureau

Het belang van een goed bureau wordt vaak onderschat. Je zit er in sommige gevallen wel 10 uur per dag aan. Je moet er daarom goed achter kunnen zitten en natuurlijk moet je genoeg ruimte hebben om je werk te kunnen doen. De afmetingen van een bureau en de vorm die hij heeft is daarom een belangrijke keus die je moet maken. Daarnaast zijn er ook bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Dit kan erg handig zijn als er mensen aan het bureau werken die een verschillende lengte hebben en daarnaast kunnen mensen er zo zelf voor kiezen om bijvoorbeeld even staand te werken in plaats van zittend.

Hoekbureau en andere modellen

Specifiek op zoek naar een hoekbureau of een elektrisch bureau? Van zit- en sta-bureaus tot slinger-bureaus of andere modellen: we zorgen voor een uitgebreid aanbod. Bekijk de verschillende modellen, veelal in hoogte verstelbaar om een ergonomische werkhouding te creëeren. We helpen je online inspiratie op te doen met de verschillende bureaus voor op kantoor, waarmee je de werkruimte volledig opnieuw kunt inrichten.

Uiteraard heb je de keuze uit een aantal topmerken, zoals Eco-Office, Pro-Office en Top-Office voor de bureaus. Bekijk de modellen met een T-poot, een O-poot en een N-poot, net als de andere modellen waarmee we zorgen voor een handig bureau om aan te werken of om aan te vergaderen.

Nieuw bureau kopen

Een goedkoop nieuw bureau kopen en tevens benieuwd naar de gebruikte bureaus die er beschikbaar zijn? We helpen je daarmee graag op de kosten te besparen, terwijl je net als met de nieuwe modellen kunt rekenen op goede kwaliteit.

Meer weten over een van de nieuwe bureaus bij ons uit het assortiment? Stel je vraag online, neem telefonisch contact op of kom bij ons langs in de showroom: we laten je de verschillende bureaus graag zien.

Afmetingen bureau

Bij van der Meulen kantoormeubelen bieden wij verschillende afmetingen bureaus aan. Bekijk hieronder welke afmetingen wij in het assortiment hebben, zowel nieuwe als gebruikte modellen

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01