Directie vergaderstoelen

Directie vergaderstoelen gezocht? Kies een luxe vergaderstoel met een bijzonder design of een ander luxe exemplaar. Stoelen die fijn zitten, met een geweldige uitstraling en zonder dat die duur hoeven te zijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment met luxe en design voor de directie, bijvoorbeeld in de stoel waar je op plaatsneemt als je aan het werk gaat.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Luxe en design voor de directie

Op zoek naar luxe en design voor de directie of wil je zelf een stoel bestellen waar je lang en goed op kunt zitten? De directie vergaderstoelen binnen de gebruikte kantoormeubelen zijn dan een goede keuze, zonder dat die meteen duur moeten zijn. Ook binnen de nieuwe kantoormeubelen vind je diverse mooie stoelen.

We zijn jouw specialist in luxe vergaderstoelen en stellen met een bijzonder design. Ontdek de verschillende modellen, die je online kunt bestellen of waar je in de showroom in Katwijk zelf op kunt komen zitten.

Directie vergaderstoelen kopen

Een directie vergaderstoel kopen? We maken het je graag makkelijk met ons design en de luxe stoelen die er beschikbaar zijn. Ontdek ze online en kom ze uitproberen in de showroom. De beste keuze om jouw directiekamer of kantoor heel luxe in te richten met geslaagd design.

Vragen over de directie vergaderstoelen, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01