Monitorverhogers

Monitorverhoger gezocht voor op kantoor? De ideale keuze om het scherm goed voor je neer te zetten, op de hoogte om ergonomisch te werken. Het is belangrijk om met jouw ogen in een rechte lijn te kijken naar ongeveer twee derde van de hoogte.
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gebruik een verhoger voor de monitor, om het display op de juiste hoogte te brengen. Je voorkomt daarmee dat je steeds een beetje naar beneden kijkt, waardoor je snel last van je nek kunt krijgen. In plaats daarvan kun je een prettige houding aannemen, die je langer vol zal houden.

Tip: werken jullie op flexplekken? Kies een monitorverhoger die verstelbaar is, zodat iedereen die op de juiste stand kan instellen.

Op het bureau: in wit en andere kleuren

De monitorverhoger voor op het bureau is er in het wit, net als in een aantal andere kleuren. Zoek je naar een specifiek model in een bepaalde kleur of ben je gewoon benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is? We helpen je graag inspiratie op te doen, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken. Het wordt op die manier heel eenvoudig om de juiste verhoger bij jouw monitor te bestellen.

Verstelbare monitorverhoger kopen

Een verstelbare monitorverhoger kopen of benieuwd naar de andere modellen voor op het bureau? Bekijk ze online, net als de andere accessoires en meubelen om ergonomisch mee te kunnen werken. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is en kunnen je daar bovendien goed over adviseren.

Vragen over onze monitorverhogers, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01