X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Roldeurkasten

Roldeurkasten bieden veel opbergruimte, zonder de noodzaak om die naar voren toe open te klappen of te schuiven. Het grote voordeel daarvan is dat je de kasten ook in een kleine ruimte kwijt kunt. Bekijk de roldeurkasten in de verschillende formaten, zoals 80cm, 100cm of 120cm aan breedte, en hoogtes variërend tussen 73 tot en met 200 cm.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De verschillende roldeurkasten zijn veelal voorzien van de legborden, om daar meteen ordners en andere belangrijke documenten in op te kunnen bergen. Een aantal van de kasten met een roldeur kan gedegen op slot, zodat daar vervolgens niemand bij kan komen.

Goedkope roldeurkasten

Uiteraard vind je binnen ons assortiment zowel lage, halfhoge als hoge roldeurkasten, bijvoorbeeld in zwart, in wit en in grijs. De afwerking van de bovenkant in beuken, donker eiken of bijvoorbeeld licht peren zorgt ervoor dat je dit eenvoudig kunt combineren met de rest van de kantoorinrichting.

Bekijk bovendien onze gebruikte kantoormeubelen, in het bijzonder de kasten. Je vindt er een aantal goedkope roldeurkasten, die nog uitstekend van kwaliteit zijn. Beschikbaar in aluminium, antraciet, grijs en bijvoorbeeld zwart. Bekijk ons complete aanbod online of kom naar de showroom om ze zelf te bekijken.

Roldeurkast groot en klein kopen

Uiteraard kun je de roldeurkast kopen in de maat die je nodig hebt. Populaire maten zijn de kasten met roldeur in 80cm, 100cm of 120cm breed. Daarnaast zijn er een aantal andere formaten beschikbaar, waarmee je eenvoudig zorgt voor een model dat precies op je wensen aansluit.

Demontabele roldeurkast

De meeste roldeurkasten zijn uit een stuk, en kunnen daardoor soms lastig op bepaalde plekken komen, denk hierbij aan een zolder via een trap. Hiervoor hebben wij onze demontabele roldeurkasten die verkrijgbaar zijn in vele maten en kleuren. Deze demontabele roldeurkasten kunt u vinden op de website en in onze showroom.

Meer weten over een van de roldeurkasten of die bij ons in de showroom zelf komen bekijken? We laten je de verschillende kasten en materialen graag zien. Stel bovendien je vragen over de roldeurkasten of over grote bestellingen, we horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01