Bureau 160 x 80

Een bureau in 160 x 80 centimeter is voor veel bedrijven de populairste keuze. Het is de ideale maat op kantoor, waaraan je voldoende ruimte hebt om flexibel te werken. Tegelijkertijd is het bureau compact genoeg om daarvan meerdere exemplaren bij elkaar te zetten. En zoek je thuis naar een geschikt bureau? Ook dan is het werkblad in deze maat goed geschikt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 59

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 59

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bureau 160 x 80

Wij laten je zien welke bureaus in 160 x 80 er beschikbaar zijn. Dus zoek je een bureau in zwart, wit of met een N-poot, O-poot of T-poot? Je hebt de keuze uit allerlei maten, afwerkingen en varianten. Dus kies voor een recht bureau of een exemplaar in een hoek. En bekijk de verstelbare bureaus, net als de tweedehands bureaus van topmerken zoals Gispen, Ahrend en Haworth. Wij helpen je inspiratie op te doen, zowel online als bij ons in de showroom in Katwijk.

Werkblad 160 x 80

Op het werkblad van 160 x 80 centimeter heb je voldoende ruimte voor alles wat je op kantoor nodig hebt. Dus werk je met een desktop computer of een laptop? En heb je daar soms aanvullende papieren of andere documenten bij nodig? Je legt ze zonder problemen naast elkaar, ook inclusief een los toetsenbord en een muis die je graag gebruikt.

En wil je bovendien met collega’s, klanten of anderen overleggen? Dan kan gewoon aan hetzelfde bureau. Je hebt voldoende ruimte om alle taken met elkaar te combineren. En om de belangrijke kantoorartikelen neer te leggen, zodat je die meteen binnen handbereik hebt.

Voldoende ruimte op het bureaublad

Wij helpen je ervoor te zorgen dat je voldoende ruimte hebt op het bureaublad dat je kiest. Dankzij een werkblad in 160 x 80 weet je zeker dat je daarmee een goede keuze maakt. Het is niets voor niets de populairste keuze bij bedrijven.

Tip: wil je een flexplek inrichten? Zorg er dan voor dat je een in hoogte verstelbaar bureau kiest. Op die manier kunnen medewerkers het bureau eenvoudig aanpassen aan de hoogte waarop ze het liefst werken. Het biedt je de ergonomie waar je naar op zoek bent, in een bureau dat daarmee voor meerdere medewerkers goed geschikt is. Dankzij 160 x 80 centimeter aan ruimte zal het vervolgens ook daar niet aan liggen.

Bureau 160 x 80 kopen

Wil je een 160 x 80 bureau kopen? Dat kan zowel online als bij ons in de showroom. Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Zo kies je voor een zowel mooi, productief als ergonomisch model. Of specifiek voor een bureau dat bijvoorbeeld gebruikt is. Tweedehands ligt de prijs een stuk lager, terwijl je er aan de buitenkant niets van ziet.

En kom je liever een keer zelf aan het 160 x 80 bureau zitten voordat je het koopt? Kom bij ons langs in de showroom in Katwijk. Daar kun je de bureaus op je gemak uitproberen en vertellen we je er graag meer over.

Andere afmeting

Naast dat we bij Van der Meulen kantoormeubelen, bureau's verkopen met een afmeting van 160 x 80. Verkopen we uiteraard ook nieuwe en tweedehands bureau's met andere afmetingen. Hieronder zijn de verschillende afmetingen die wij onder andere ook nog aanbieden in ons ruime assortiment.

Werk je graag aan een hoekbureau? Neem dan een kijkje op onze hoekbureau pagina!

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01