Bureau 120 x 80

Een bureau in 120 x 80 is lekker compact en biedt toch voldoende ruimte om eraan te werken. Dus zoek je een maat waarvan je meerdere bureaubladen bij elkaar kunt zetten? Of wil je daar thuis gebruik van maken? In de beide gevallen is het werkblad van 120 x 80 goed geschikt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bureau 120 x 80

Wij laten je zien welke bureaus in 120 x 80 centimeter er beschikbaar zijn. Zo kies je voor een werkblad waarmee je voldoende ruimte hebt, zonder dat het bureau als geheel te groot is voor het kantoor of voor bij je thuis.

Natuurlijk heb je de keuze uit allerlei kleuren, materialen en afwerkingen. Dus zoek je naar bijvoorbeeld een bureau 120 x 80 van eiken, wit of licht peren? Bekijk ook de bureaus in lichtgrijs en in betonlook, net als met een afwerking van glas. Of kies bijvoorbeeld voor het onderstel in wit, in zwart of in hout. Je hebt de keuze uit allerlei stijlen, waarmee je op kantoor zorgt voor een mooi geheel waar je vervolgens prettig aan kunt werken.

Compact bureau

Met een bureau 120 x 80 centimeter gaat het om een compact bureau. Aan 80 centimeter diepte heb je in de meeste gevallen meer dan voldoende. Je kunt jouw computer er goed op plaatsen, met daarvoor een toetsenbord en de muis. Of het biedt je de ruimte om diverse documenten uit te stallen, net als (technische) tekeningen waar je aan wilt werken.

Dankzij de breedte van 120 centimeter kun je een paar extra documenten bij de hand houden. En gebruik je materialen om mee te schrijven, te tekenen of te markeren? Ook dat leg je gewoon naast je neer, zodat je nooit iets tekort zal komen tijdens het werken.

Werkblad in 120 x 80

Het werkblad in 120 x 80 is wat dat betreft een fijne keuze voor veel bedrijven en professionals. Bovendien kun je kiezen uit zowel de rechte bureaus als de bureaus in een hoek. En kijk je ook naar het type poot? Met een N-poot, O-poot of T-poot kies je voor de verschillende varianten die er beschikbaar zijn. Dat creëert aan de zijkant meer of minder ruimte. En het draagt bij aan de uitstraling van het geheel, om een mooi bureau bij jou op kantoor neer te zetten.

Bureau 120 x 80 kopen

Je kunt online een bureau in 120 x 80 kopen. Dus gaat het je om dit aantal centimeters voor bij jou op kantoor? Bekijk welke modellen er beschikbaar zijn. Een deel daarvan hebben we gewoon voor je op voorraad. Zo zorgen we ervoor dat je het bureau snel beschikbaar hebt, om daar binnenkort al aan te kunnen werken.

En kom je er liever zelf een keer aan zitten? Ervaar hoe groot een werkblad of bureaublad van 120 x 80 centimeter eigenlijk is. Kom naar onze showroom in Katwijk. Dan helpen we je graag het bureau te kiezen dat past bij de manier waarop jij graag wilt werken.

Andere afmeting

Naast dat we bij Van der Meulen kantoormeubelen, bureau's verkopen met een afmeting van 120 x 80. Verkopen we uiteraard ook nieuwe en tweedehands bureau's met andere afmetingen. Hieronder zijn de verschillende afmetingen die wij onder andere ook nog aanbieden in ons ruime assortiment.

Werk je graag aan een hoekbureau? Neem dan een kijkje op onze hoekbureau pagina!

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01