Bureau 200x80

Een bureau van 200 x 80 centimeter is lekker ruim, waardoor je er confortabel aan kunt werken. Bovendien kun je aan een 200 x 80 bureau eenvoudig vergaderen, bijvoorbeeld met collega’s, klanten of anderen. Wij laten je graag zien welke bureaubladen in 200 x 80 er beschikbaar zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bureau 200 x 80

Een bureau in 200 x 80 centimeter is lekker ruim, dus daaraan kun je comfortabel werken. Het is een grote keuze voor op kantoor of voor bij jou thuis. Als je werkt met (technische) tekeningen of met veel andere documenten zorg je er hiermee voor dat je die altijd bij de hand hebt.

Bovendien kun je aan een 200 x 80 bureau eenvoudig vergaderen, bijvoorbeeld met collega’s, klanten of anderen. Het bureaublad of werkblad kun je op meerdere manieren indelen en gebruiken. Zo heb je altijd voldoende ruimte, waardoor het daar niet aan zal liggen.

Wij laten je graag zien welke bureaubladen in 200 x 80 er beschikbaar zijn. Dus zoek je naar eiken, licht peren of naar lichtgrijs? Net als in betonlook en in andere materialen en afwerken is er van alles beschikbaar om uit te kiezen. Bekijk het aanbod online of kom naar onze showroom in Katwijk, waar je er bovendien zelf aan kunt zitten.

Bureaublad 200 x 80

Het bureaublad in 200 x 80 centimeter biedt voldoende ruimte om er heel flexibel aan te werken. En om alles bij de hand te houden, zodat je nooit meer iets uit het zicht verliest. In plaats daarvan zorgt het werkblad ervoor dat je alles overzichtelijk voor je neer kunt leggen.

Bovendien zijn er verstelbare bureaus beschikbaar, heb je de keuze uit meerdere soorten poten en kun je de bureaus ook tweedehands bestellen. Dus zoek je naar een betaalbaar model in 200 x 80 of gaat het je om een flexplek? Wij helpen je het bureau te vinden dat je zoekt, dat je vervolgens online of bij ons uit de showroom kunt bestellen.

Bureau met groot werkblad

Het bureau met een groot werkblad is er in 200 x 80, net als in een aantal andere maten. Dus zoek je naar meer diepte of meer breedte? Wij laten je online en in de showroom zien wat er allemaal beschikbaar is. Zo kies je voor een groot bureau, waarop je op kantoor in ieder geval nooit ruimte tekort komt.

Tegelijkertijd zijn de gebruikte bureaus niet duur. En betaal je ook voor een nieuw bureau natuurlijk een scherpe prijs. We helpen je het daarmee betaalbaar te houden, zowel voor jouw thuiswerkplek als wanneer je een compleet kantoor wilt inrichten.

Bureau 200 x 80 kopen

Dus wil je een bureau in 200 x 80 kopen en zoek je daarvoor naar de beste optie? Wij laten je graag zien wat er allemaal beschikbaar is. Doe online op je gemak inspiratie op. Bekijk en vergelijk de verschillende modellen, zowel nieuw als tweedehands.

Of kom naar onze showroom, waar je van harte welkom bent om zelf aan de bureaus te gaan zitten. Ervaar op die manier zelf hoeveel ruimte je hebt aan een bureau van 200 x 80 centimeter.

Andere afmeting

Naast dat we bij Van der Meulen kantoormeubelen, bureau's verkopen met een afmeting van 200 x 80. Verkopen we uiteraard ook nieuwe en tweedehands bureau's met andere afmetingen. Hieronder zijn de verschillende afmetingen die wij onder andere ook nog aanbieden in ons ruime assortiment.

Werk je graag aan een hoekbureau? Neem dan een kijkje op onze hoekbureau pagina!

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01