Bureau 180 x 80

Een bureau in 180 x 80 biedt voldoende ruimte om aan te werken. Sterker nog, dankzij het ruime bureaublad is er voldoende ruimte om de belangrijkste documenten altijd bij de hand te houden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bureau 180 x 80

Zoek je een ruim bureau met een werkblad dat ook plek biedt om bijvoorbeeld met anderen te overleggen? Dankzij de 180 centimeter breedte is er plaats voor zowel een computer met documenten als een plek om te vergaderen.

180 x 80 centimeter werkblad

Het 180 x 80 centimeter werkblad voor het bureau biedt alle ruimte waar je naar op zoek bent. Dus wil je het lekker overzichtelijk houden of zoek je gewoon naar een ruim bureau? Ontdek de verschillende modellen, bijvoorbeeld met diverse soorten poten. Dat kan in staal en in hout, zowel met een T-poot als in de verschillende andere vormen.

Het bureau met een 180 x 80 bureaublad is in allerlei situaties de beste keuze. Andersom zorgt de diepte van 80 centimeter ervoor dat het goed mogelijk is om meerdere bureaus in de ruimte te plaatsen.

Je hebt binnen de bureaus met een 180 x 80 werkblad of bureaublad de keuze uit bijvoorbeeld zit-sta bureaus en slingerbureaus, net als uit de elektrische modellen. Zo verstel je ze eenvoudig, om er op de juiste (ergonomische) wijze aan te werken.

Ruim bureau: flexibel werken

Een bureau in 180 x 80 is lekker ruim en daarmee goed geschikt om flexibel aan te werken. Bekijk de rechthoekige bureaus in deze afmeting of in een maatje groter of kleiner. En zoek je specifiek naar een T-poot, N-poot of een O-poot? Er zijn zelfs modellen beschikbaar met een wang- of paneelpoot. Op die manier stel je zelf het bureau samen waar je naar op zoek bent.

Bovendien heb je de keuze uit zowel nieuwe bureaus in deze afmetingen als de gebruikte 180 x 80-bureaus. Dus gaat het je om deze afmetingen in centimeters? Bespaar op de kosten met een tweedehands bureau of kies een volledig nieuw model. Wij helpen je inspiratie op te doen met wat er allemaal beschikbaar is. Zo maak je een goede keuze, die je in veel gevallen gewoon bij ons in de showroom kunt komen bekijken.

Bureau 180 x 80 kopen

We hebben veel van de bureaus in 180 x 80 voor je op voorraad. Kom ze bekijken en bestel ze direct om daar snel gebruik van te maken. Of ga er eerst eens rustig aan zitten, zodat je zelf ervaart hoe fijn het werkt aan zo’n groot werkblad of bureaublad.

En heb je vragen over het bureau in 180 x 80 centimeter? Als je twijfelt tussen meerdere afmetingen, materialen of soorten poten vertellen we je daar graag meer over. Zo helpen we je de beste keuze te maken voor bij jou op kantoor.

Andere afmeting

Naast dat we bij Van der Meulen kantoormeubelen, bureau's verkopen met een afmeting van 180 x 80. Verkopen we uiteraard ook nieuwe en tweedehands bureau's met andere afmetingen. Hieronder zijn de verschillende afmetingen die wij onder andere ook nog aanbieden in ons ruime assortiment.

Werk je graag aan een hoekbureau? Neem dan een kijkje op onze hoekbureau pagina!

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01