Bureau 140 x 80

Het bureau in 140 x 80 centimeter biedt je precies voldoende ruimte om prettig te kunnen werken. Tegelijkertijd is het een relatief compact bureau, dat je dus goed bij je thuis kwijt kunt. Of waarvan je meerdere modellen bij elkaar zet op kantoor.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bureau 140 x 80

Als je zoekt naar een praktisch en compact bureau is een werkblad of bureaublad van 140 x 80 centimeter waarschijnlijk goed geschikt. Het biedt ruimte voor zowel een computer als de documenten waarmee je werkt, net als de andere materialen die je daarbij nodig hebt.

Je hebt de keuze uit een groot aantal bureaus, in verschillende stijlen en materialen. En zoek je naar een verstelbaar bureau of wil je kosten besparen met een tweedehands model? Wij laten je zien wat er allemaal beschikbaar is. Zo maak je een goede én betaalbare keuze, waaraan jij of medewerkers productief kunnen werken. Dus gaat het je om de ergonomie, om de afwerking of om de kleur en het materiaal? Wij laten je online en bij ons in de showroom zien wat er allemaal beschikbaar is.

Groot werk- en bureaublad

Dankzij een 140 x 80 centimeter bureau heb je een groot werkblad of bureaublad tot je beschikking. Dat biedt voldoende ruimte om zowel een computer of laptop neer te zetten als andere materialen bij de hand te houden. Dus werk je met technische tekeningen of met andere papieren? Zorg ervoor dat ze gewoon binnen handbereik liggen, op het bureaublad dat je daarvoor wilt gebruiken.

Het bureau 140 x 80 biedt je bovendien de kans om met anderen te vergaderen, of hun materialen er bij te houden als je die tijdelijk nodig hebt. Je bent flexibel en kunt er meerdere kanten mee op, zonder dat het bureau op kantoor te veel ruimte inneemt.

Overzichtelijk werken

Dus wil je overzichtelijk werken, terwijl je makkelijk meerdere bureaus in een gemiddeld kantoor kwijt kunt? Dan maak je met een bureau 140 x 80 waarschijnlijk een goede keuze.

Bovendien heb je de keuze uit nieuwe bureaus en uit tweedehands exemplaren. Zo zorgen we ervoor dat je het heel betaalbaar kunt houden, of dat je kiest voor nieuwe materialen. Als je denkt aan een bepaald merk, een specifiek model of bijvoorbeeld een verstelbaar bureau helpen we je daarmee graag inspiratie op te doen.

Bureau 140 x 80 kopen

Bekijk en vergelijk online de verschillende bureaus in 140 x 80. Je vindt op die manier precies waar je naar op zoek bent, gewoon door goed te kijken naar wat we allemaal (uit voorraad) kunnen leveren.

En kom je het liever zelf een keer uitproberen? Ervaar zelf of 140 x 80 voldoende is om jouw werk op een prettige manier te kunnen doen. Kom naar onze showroom in Katwijk, waar we de bureaus gewoon voor je hebben staan. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, met de bureaus in 140 x 80 die we vaak meteen uit voorraad kunnen leveren.

Andere afmeting

Naast dat we bij Van der Meulen kantoormeubelen, bureau's verkopen met een afmeting van 140 x 80. Verkopen we uiteraard ook nieuwe en tweedehands bureau's met andere afmetingen. Hieronder zijn de verschillende afmetingen die wij onder andere ook nog aanbieden in ons ruime assortiment.

Werk je graag aan een hoekbureau? Neem dan een kijkje op onze hoekbureau pagina!

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01