Ergonomische bureaustoelen

Ergonomisch zitten en daarvoor op zoek naar een geschikte (bureau)stoel? Wij zorgen er met ons assortiment voor dat je eenvoudig een stoel kiest om goed aan te kunnen zitten. Om goed aan te kunnen werken, zonder dat je last krijgt van allerlei vervelende pijntjes.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 1. Aeris
  3Dee Active-Office-Chair met swopper-technologie
  ARBO normering : NEN-1335
  Functies bureaustoel : 3 functies
  Materiaal : Stof
  € 907,20 € 749,75 Vanaf € 0,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bekijken verschillende stoelen om ergonomisch te zitten. Die je eenvoudig online kunt kopen. Of bij ons in de showroom in Katwijk kunt komen uitproberen. We vertellen je daar graag meer over de ergonomische stoelen en een goede zithouding. Om je bureaustoel te kunnen afstellen, zodat je daar optimaal gebruik van kunt maken.

De ideale zithouding: bureaustoel afstellen

Benieuwd naar de ideale zithouding? Zorg er vooral voor dat je de stoel in hoogte kunt verstellen. Op die manier zorg je voor de juiste hoogte ten opzichte van het bureau. Dat je ook verstelbaar kunt kopen, zodat je de beide meubelen voor op kantoor goed op elkaar af kunt stemmen.

Wil je graag ergonomisch werken? Kies dan voor de stoelen die er beschikbaar zijn, net als de ergonomische muizen. Op die manier maak je eenvoudig een goede keuze, voor kantoormeubelen die ervoor zorgen dat jij productief aan de slag kunt.

Ergonomische bureaustoel kopen

Je kunt online een ergonomische bureaustoel kopen, net als bij ons in de showroom. We laten je daar graag de ergonomische kantoormeubelen zien. En kunnen je daar meer over vertellen, om er optimaal gebruik van te maken. Een fijn idee, vooral als je veel achter je bureau zit en je lange dagen maakt.

Heb je vragen over het ergonomisch zitten of over de in hoogte verstelbare bureaustoelen die er beschikbaar zijn? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01