X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Swoppster

Aeris Swoppster kopen? Op deze manier wordt zelfs zitten leuk, speciaal voor kleine kinderen. Ideaal voor kinderen die niet goed stil kunnen zitten, omdat ze willen draaien en bewegen. Heel natuurlijk gedrag, waar de Swoppster van Aeris op een slimme manier op inspeelt.

De actief-stoel is speciaal ontworpen voor kinderen in de kleuter- en basisschoolleeftijd. Als ze de behoefte hebben om zoveel mogelijk te bewegen, terwijl je af en toe graag wilt dat ze even gaan zitten. Wat kan op de Aeris Swoppster, omdat de stoel speciaal is ontworpen voor hun behoefte om lekker in beweging te blijven.

Stimuleert de mentale ontwikkeling

De Aeris Swoppster stimuleert de mentale ontwikkeling van de hersenen, dankzij het positieve effect op het neurale netwerk. Het betekent in de praktijk dat het brein meer zuurstof krijgt aangevoerd, dankzij de betere doorbloeding die er door de beweging ontstaat.

De actief-stoel van Aeris helpt de kleintjes zich beter te concentreren. Door in beweging te kunnen blijven, terwijl ze tegelijkertijd netjes op hun plek zitten en je goed met ze aan de slag kunt. Om plezier tegeloven en tegelijkertijd te concentreren, ideaal voor kleuters en als de kinderen naar de basisschool gaan.

Aeris Swoppster kopen

Wil je de Aeris Swoppster kopen? De stoel is geschikt voor kinderen van 15 tot 50kg, tot een lengte van 160 centimeter. Met bewegingsdimensies voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling, waarbij kinderen zich goed kunnen concentreren.

Kom naar onze showroom in Katwijk en bekijk er zowel de Aeris Swoppster als de andere modellen. Ervaar hoe het de manier waarop we zitten totaal zal veranderen. Door de kinderen in beweging te brengen met de Aeris Swoppster, op dezelfde manier als volwassenen met de diverse andere modellen die er beschikbaar zijn. Online te bestellen en beschikbaar bij ons in de showroom, waarmee we je graag laten zien welke kantoormeubelen je kunt kopen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01