Numo

De Aeris Numo kopen? Een ergonomische kantoorstoel in perfecte harmonie. Fijn voor het lichaam, de geest en bovendien mooi binnen het interieur. Dankzij de universele designstoel, die al meerdere malen werd bekroond met prestigieuze juryprijzen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Perfecte harmonie

De Aeris Numo combineert een unieke zitschaal, gekruiste hefboomsarmen en een visueel prachtig geheel. Beschikbaar in bijvoorbeeld zwart, grijs en wit, te combineren met zowel houten als donkere of juist heel lichte poten.

Het is een populaire vergader- en kantoorstoel, die terwijl je zit zorgt voor een unieke manier van bewegen. Niet alleen achterover zoals op de meeste stoelen, maar ook naar voren om ontspannen te werken en de houding zo lang mogelijk zonder problemen aan te houden.

De kantoorstoel van Aeris zorgt voor een geweldige werkervaring. Bovendien heeft de stoel een mooi design, waardoor het bovendien een mooie keuze is voor de thuiswerkplek, in de eetkamer en zelfs in de woonkamer. En kies je ervoor om erop te werken? Je kunt de stoel 360 graden draaien, om in iedere richting deel te nemen aan het gesprek of aan het werk.

Aeris Numo: ergonomische kantoorstoel

Zoek je naar een ergonomische kantoor- en vergaderstoel van de hoogst mogelijke kwaliteit? Dan is de Aeris Numo een uitstekende keuze. Beschikbaar met een ergonomisch zitkussen, uiteraard in een bijpassende kleur of juist in een contrasterende kleur als blikvanger. Beiden van Duitse makelij en daardoor van uitstekende kwaliteit. Voor een geweldige zithouding die je langer volhoudt en om productiever te werken. Op kantoor en thuis, net als in iedere andere omgeving waar je er gebruik van wilt maken. Bestel de Aeris Numo online, kom die bij ons in de showroom uitproberen of stel je vragen over dit model.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01