Bel booth

Bel booth kopen? Een phone booth op kantoor is de ideale keuze om rustig te kunnen bellen. Geen last van andere collega’s die ook zitten te bellen of met elkaar spreken over de projecten waar ze aan werken. Je bent even helemaal alleen, om jouw klant goed te verstaan of heel helder uit te leggen wat je voor hem of haar kunt betekenen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Belcel voor op kantoor

Zoek je een akoestische belcel voor op kantoor? Dankzij de verschillende modellen maak je daar gebruik van op de manier die je wenst. Een mooie keuze om even afgezonderd te kunnen bellen. Beschikbaar in een heel moderne of een juist meer klassieke stijl, om die af te stemmen op de andere kantoormeubelen die je hebt staan. Nieuw of gebruikt, waarmee je bij ons de keuze hebt uit een uitgebreid assortiment.

Bel booth kopen

Een bel booth kopen voor op kantoor of heb je vragen over de manier waarop je daar gebruik van kunt maken? Neem contact op, dan vertellen we je er graag over. Uiteraard vanuit een rustige omgeving of zelfs vanuit de belcel voor op kantoor, zodat je de goede gesprekskwaliteit zelf meteen een keer kunt ervaren.

Vragen over de bel booth, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01