Product was successfully added to your shopping cart.

4-poots stoel

De 4-poots stoel is een degelijke en eenvoudige keuze. Dankzij 4 poten blijft de stoel stevig staan en kun je daar in verschillende omgevingen goed gebruik van maken. De stoelen zijn verkrijgbaar met of zonder armleuning, uitgevoerd in diverse hoogwaardige materialen.

Bekijk ons aanbod 4-poots stoelen, bijvoorbeeld in het groen, blauw, oranje of lichtgrijs. Er zijn diverse houtsoorten beschikbaar, net als de stoelen met 4 poten in zwart of wit. Blader er op je gemak online doorheen of kom naar de showroom voor onze 4-poots stoel.

Stoel met 4 poten

De 4-poots stoel is, zoals de naam al aangeeft, een stoel met 4 poten. Het gaat om stevige modellen die vaak uitstekend stapelbaar zijn. Dat maakt het gemakkelijker om de stoelen compact op te bergen en die er weer bij te pakken als er extra zitplaatsen benodigd zijn.

Een nieuwe 4-poots stoel gaat jaren mee en is een duurzame investering. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in gebruikte vergaderstoelen. Ook die zijn uitstekend van kwaliteit en kunnen daardoor over het algemeen nog jaren mee.

4-poots stoel kopen

Bekijk de 4-poots stoel online of kom naar onze showroom voor de stoelen met 4 poten. Je kunt ze dan op je gemak komen uitproberen en we kunnen je helpen om de juiste stoel te vinden.

Vragen over een van de stoelen of andere producten voor op kantoor uit ons uitgebreide assortiment? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Filter

4-poots stoel

Van hoog naar laag sorteren

   

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

26 artikel(en)