Oyo

Het is een schommelstoel, zadelstoel en schaalzittingen in één. Een unieke combinatie in de Aeris Oyo, die bijzonder veel mogelijkheden biedt om op een productieve manier te zitten. Op kantoor en bijvoorbeeld tijdens vergaderingen of andere bijeenkomsten.

De stoel die jou beweegt

Op zoek naar een stoel die jou beweegt in plaats van andersom? De Aeris Oyo geeft precies de ondersteuning die je nodig hebt. Door de gewelfde schaalvorm, die je als het ware zal omarmen. Om er op een natuurlijke manier in weg te zakken en precies de juiste ondersteuning te ervaren.

Bovendien helpt de beweging van de Aeris Oyo om jouw concentratie te verbeteren. Het maakt je productiever, dankzij een schommelstoel met een indirecte invloed op jouw bovenkamer. Om het je op kantoor ontzettend aangenaam te maken, met een stoel die er uiteraard ook nog geweldig uitziet.

Aeris Oyo kopen

Zoek je naar een bezoekersstoel, een vergaderstoel of een stoel voor thuis? De Aeris Oyo is in al die gevallen een bijzonder geslaagde keuze. Dankzij een compleet nieuw zitconcept dat zowel functioneel is als er esthetisch mooi uitziet. En dat technisch van goede kwaliteit is, waardoor je er op een duurzame manier gebruik van kunt maken.

Tip: zoek je naar een ergonomische vergaderstoel voor op kantoor? Dan is de Aeris Oyo een uitstekende keuze. Kom de stoel uitproberen bij ons in de showroom in Katwijk of bestel het model online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Aeris Oyo schommelstoel kopen? Zelden was er een stoel die z’n bezitter zo goed in vorm bracht. En dat zijn niet zomaar marketingkreten, omdat deze stoel de eerste is die jou in beweging brengt, in plaats van andersom.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01