Product was successfully added to your shopping cart.

Sledestoel

De sledestoel is een populaire keuze op kantoor en voor vergaderingen in het bijzonder. Bekijk de stoelen met armleuningen en in diverse kleuren. Altijd goed van kwaliteit en toch voordelig verkrijgbaar, zowel nieuw als tweedehands. De sledestoel is beschikbaar in leer en in stof.

Bekijk ons uitgebreide assortiment met sledestoelen, afkomstig van topmerken zowel Top-Office en Nowy Styl. Mooie vergaderstoelen met een stijlvol en modern ontwerp. Met poten in chroom, zwart, wit of aluminium voor een uitstraling passend binnen de rest van het kantoor.

Sledestoel met armleuning en tweedehands

De sledestoel is beschikbaar met armleuningen, waardoor de eenvoudig vormgegeven stoel een comfortabele keuze vormt. Uiteraard heb je de keuze uit een aantal verschillende modellen, bijvoorbeeld aan de hand van de stoffering of de bewerking van het gebruikte leer.

We hebben een ruim assortiment nieuwe sledestoelen en andere vergaderstoelen. Bekijk ook de tweedehands vergaderstoelen bij ons uit het assortiment, waarmee we er graag voor zorgen dat de prijs nog wat verder omlaag kan.

Sledestoel kopen

Een sledestoel kopen kun je eenvoudig online, net als bij ons in de showroom. Doe online alvast inspiratie op met de verschillende modellen of vergelijk die met elkaar. Kom naar de showroom om de sledestoel van je voorkeur op je gemak te komen uitproberen en zelf het fijne comfort te ervaren.

Vragen over een van de sledestoelen of een van de andere producten? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Filter

Sledestoel

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)